Mittelspitzeja suurella rakkaudella...

Me

Tavoitteenamme on kasvattaa rotumääritelmän mukaisia, terveitä mittelspitzejä. Kasvatuksemme on pienimuotoista kotikasvatusta. Koirat ovat meille perheenjäseniä ja teemme pentueita silloin, kun löydämme itseämme miellyttävän yhdistelmän, jolla jatkaa kasvatustyötämme. 

Tahdomme kunnioittaa rodun kotimaassakin pitkään käytettyä periaatetta pitää eri mittelspitzien väriluokat täysin ominaan. Kasvatustyössämme kasvatamme mittelspitzejä mustan ja ruskean värisinä. Tätä toivomme myös omilta kasvateiltamme, jotta rodun kotimaan ja meidän hyväksi katsomat periaatteet saavat jatkua. 

Elämämme mittelspitzien parissa alkoi vuonna 2004, jolloin taloomme saapui ensimmäinen musta mittelspitz uros Pienenpolun Diplomatic "Max". Max vei täysin sydämemme ja ensimmäinen narttumme Minni saapuikin taloon vuoden myöhemmin. Ensimmäinen Jotamillen-mittelspitzpentue näki päivänvalon pääsiäisenä 2007. Tästä pentueesta nousi meidän ensimmäinen oma tähti, joka pääsikin voittamaan tuolloin harvinaisia ryhmäsijoituksiakin. 

Kasvattejamme kilpailee tänäpäivänä niin agilityssä, tokossa kuin näyttelyissäkin hyvällä menestyksellä. Upeita tuloksia on tullut joka lajissa ja vuonna 2012 Jotamillen kasvatti teki rotuhistoriaa koiranäyttelyiden puolella saavuttaen mittelspitzien ensimmäisen BEST IN SHOW voiton. (Jotamillen Handsome Hiram Pyhäselkä 21.4.2012) Sama koira menestys jatkui, kun voitto tuli Kuopion KV 2013 Best in show 4 muodossa!

Tahdomme kiittää kaikkia kasvattiemme omistajia hyvästä yhteistyöstä! Pidetään yhdessä lippu korkealla! 

-Johanna, Ida & Else Tunturipuro
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
+358405199876 (Ida)

 

 

Rop-kasvattajaluokkamme Suomen Voittaja näyttelyssä:

 

2020  Jotamillen Mittelspitzit  globbersthemes joomla templates
logotype
free joomla templates