Kun olen itse sanonut Jumalalle: ”tässä olen, lähetä minut, olen käytettävissäsi”, se on johtanut minut huikean tapahtumarikkaaseen ja mielenkiintoiseen elämään – seikkailuun yhdessä Jumalan kanssa. Siksi tämän palveluni nimenä on Hineni. Haluan valmentaa muitakin samanlaiseen täysipainoiseen elämään Jeesuksen kanssa Pyhän Hengen johdossa. Haluan opastaa muitakin löytämään elämänsä tarkoituksen ja päämäärän sekä auttaa jokaista matkalla sitä kohti.

Hineni on hepreankielinen sana ja tarkoittaa ”tässä olen”. Sana on erittäin dynaaminen, joka kurkottaa eteenpäin, toimintaan. Sen sisällön voisi kiteyttää näin: Sydän ottaa aktiivisesti vastaan ja antautuu kuuliaisuuteen.

Kun sanomme Jumalalle ”Hineni”, niin silloin meille ei jää mitään tekosyytä ettemmekö etenisi Jumalan suunnitelmissa. Rakastamme ja kunnioitamme Kaikkivaltiasta Jumalaamme, Jeesusta Kristusta sekä Pyhää Henkeä ja haluamme täyttää Hänen tahtonsa. Haluamme myös sanoa Hänelle Hineni ja olla valmiina etenemään kuuliaisuudessa ja luottamuksessa. Hän varustaa meidät ja Hän lähettää meidät kohti Hänen meille antamaa päämäärää.

2.Moos.3:4

Kun Herra näki, että Mooses poikkesi katsomaan, hän huusi Moosekselle pensaasta: ’Mooses, Mooses!’ Mooses vastasi: ’Tässä olen.’” (hineni).

 

Vapauteen - valmennus

Meidän on aika ymmärtää vapaus, elää todeksi Jeesuksen ristin työn täysi merkitys, tunnistaa pimeyden juonet ja vastaanottaa Jumalan siunaukset.
Aiheita: Suojaa lapsesi ja kotisi hengelliseltä pimeydeltä. Tunnista ja vapaudu kirouksista, jotka tulevat sukulinjasta, perheestä, kulttuurista, koulusta, maasta jne. Tunnista ja siirrä pois demoninen jalansija ympäristöstäsi. Miten toimia, kun vihollinen yrittää uudelleen tulla painostamaan. ELÄ JUMALAN SIUNAUKSISSA.
Neljänä tiistai-iltana klo 18-20 sekä lisäksi yksi lähiopetuspäivä su 15.12 klo 12-16 Helsingissä. (Mikäli et pääse paikalle, saat senkin opetuksen nauhoitettuna.) Tämä webinaari toteutetaan suljettuna Facebook-ryhmänä. Varustajana: Johanna Tunturipuro ILMOITTAUTUMINEN ja lisätietoja: johanna(at)profeetallinenkeskus.fi

Strategisen rukouksen -valmennus

UUSI AIKAKAUSI ON ALKANUT!
Nyt on julistamisen aika, voimallisen puhumisen aika. Jokaiseen aikakauden ajanjaksoon Jumala antaa voimallisempia ja uudenlaisia asioita. Nyt Jumala avaa ymmärrystä strategisesta rukouksesta.

Viisi videoluentoa ja kaksi kokousäänitystä sekä runsaasti sähköpostiin lähetettävää materiaalia. Tämä webinaari toteutetaan suljettuna Facebook-ryhmänä.
Lisätietoja: johanna(at)profeetallinenkeskus.fi
Nyt Suomi tarvitsee muurinaukossa tähystäjiä, ERIKOISJOUKKOJA. Tätä Pyhä Henki on nyt innoittamassa. Hän kehottaa astumaan rukouksessa ja julistuksessa, Jeesuksen kanssa, laajentamaan Kuningaskuntaa. Koulutus antaa valmiuksia oman elämämme, perheeemme elämän, seurakuntamme sekä koko Suomen muuttamiseksi. Aiheita mm. Hengessä erottaminen, täsmäaseet kunkin henkivallan voittamiseen,strategioiden vastaanottaminen unissa ja näyissä, julistuksen, puheen ja äänen voima, lupausten synnyttäminen, yhteistyössä oleminen taistelevien enkeleiden kanssa, joille Jumala on antanut meistä käskyn.

Hengellisen sodankäynnin -valmennus

Valmennus sisältää opetusta kuinka tunnistamme ja ymmärrämme demonien ja henkivaltojen vaikutuksen, ja miten silloin toimimme. Käsittelemme synnin ja kirousten eroja, erilaisten demonien ja henkivaltojen toimintamalleja, ja kuinka käytämme auktoriteettia niihin Jeesuksen nimessä. Lähestymme kaikkea Jeesuksessa, Hänen suojassaan ja turvassaan.
Aiheita: hylkääminen, sielunsiteet, Iisebelin vaikutus, noituus, uskonnollisuus, kuuromykkähenki, kuolemna henki, pelko, heikkouden henki, väärät profeetat, Pythonin henkivalta sekä leviatanin henkivalta.

Valmennukseen kuuluu kuusi videoluentoa ja runsaasti sähköpostiin lähetettävää materiaalia.
Lisätietoja: johanna(at)profeetallinenkeskus.fi

Profeettakoulu -valmennus

Valmennus avaa ymmärrystä, millainen on matka kutsusta päämäärään. Myös profeetan tehtävistä seurakunnassa ja aivan erityisesti tämän tehtävästä tässä Jumalan ennalleen asettamisen ajassa. Aiheita: armolahja, profeetta, omatunto, profeetallisen sanan tärkeys, Isaskarin voitelu, ajatusmalleja, kielilläpuhuminen, kielten selittäminen, viisauden sanat, apostolinen seurakunta, nasiiri, profeettojen laaksokohtia, apostoliset keskukset tänään, henkien erottaminen, profeetan elämäntapa.
Valmennukseen kuuluu kuusi videoluentoa ja runsaasti sähköpostiisi lähetettävää materiaalia.
Lisätietoja: johanna(at)profeetallinenkeskus.fi