Profeetallinen kehotus 08102022

PROFEETALLINEN KEHOTUS 08102022

Raamattua tutkiessa ymmärrän, että juuri tämän viikon Raamatun tapahtumiin kuuluu Liiton Arkin tuominen Siionin vuorelta Salomonin temppeliin.

1.Kun.8:1-11

”Sitten kuningas Salomo kutsui luokseen Jerusalemiin Israelin vanhimmat, kaikki heimojen ruhtinaat ja israelilaisten sukujen päämiehet, jotta he toisivat Herran liitonarkun Siionista, Daavidin kaupungista. Niin kaikki Israelin miehet kokoontuivat kuningas Salomon luo juhlaan eetanim-kuussa, joka on seitsemäs kuukausi. Kun kaikki Israelin vanhimmat olivat tulleet, papit nostivat liitonarkun. He veivät ylös temppeliin Herran liitonarkun ja ilmestysmajan sekä kaiken majassa olevan pyhän kaluston. Tämän toimittivat papit ja leeviläiset. Kuningas Salomo ja koko Israelin seurakunta, joka oli kokoontunut hänen luokseen, uhrasi hänen kanssaan liitonarkun edessä lampaita ja nautoja niin paljon, ettei niitä voitu lukea eikä laskea. Papit veivät Herran liitonarkun paikoilleen temppelin sisäkammioon, kaikkeinpyhimpään, kerubien siipien alle. Kerubit levittivät siipensä sen paikan yli, missä arkku oli, ja peittivät ylhäältäpäin arkkua ja sen kantotankoja. Kantotangot olivat niin pitkät, että niiden päät voitiin nähdä pyhäköstä aivan sisäkammion edestä, mutta ulos ne eivät näkyneet. Siellä ne ovat vielä tänäkin päivänä. Arkussa ei ollut muuta kuin ne kaksi kivitaulua, jotka Mooses oli pannut sinne Hoorebilla, kun Herra teki liiton israelilaisten kanssa heidän lähdettyään Egyptin maasta. Kun papit lähtivät pyhäköstä, pilvi täytti Herran temppelin, eivätkä he voineet pilven vuoksi toimittaa palvelustehtäviään, sillä Herran kirkkaus täytti Herran temppelin.”

Uuden Testamentin puolelta voimme lukea Verenjuoksua sairastavan naisen määrätietoisen tapahtuman, jossa hän uskoi parantuvansa, kunhan vain voi koskettaa Jeesusta.

Mark.5:25-34

Siellä oli myös nainen, joka oli kaksitoista vuotta sairastanut verenvuotoa. Hän oli kärsinyt paljon monen lääkärin käsissä ja kuluttanut kaiken omaisuutensa saamatta mitään apua, pikemminkin hän oli tullut huonommaksi. Hän oli kuullut Jeesuksesta, ja nyt hän tuli väkijoukossa hänen taakseen ja kosketti hänen viittaansa. Nainen näet sanoi: ”Kunhan vain saan koskettaa hänen vaatteitaan, tulen terveeksi.” Siinä samassa verenvuoto tyrehtyi, ja hän tunsi ruumiissaan, että oli parantunut vaivastaan. Heti kun Jeesus tunsi, että hänestä oli lähtenyt voimaa, hän kääntyi väkijoukossa ja kysyi: ”Kuka koski minun vaatteisiini?”  Opetuslapset sanoivat hänelle: ”Sinä näet väen tungeksivan ympärilläsi ja kysyt, kuka sinuun koski!” Mutta Jeesus katseli ympärilleen nähdäkseen, kuka sen oli tehnyt. Nainen oli peloissaan ja vapisi, sillä hän tiesi, mitä hänelle oli tapahtunut. Hän tuli esiin, heittäytyi maahan Jeesuksen eteen ja kertoi hänelle koko totuuden. Jeesus sanoi hänelle: ”Tyttäreni, uskosi on tehnyt sinut terveeksi. Mene rauhaan ja ole terve vaivastasi.” 

Molemmat kertomukset puhuvat kirkkauden läpumurtautumisesta. Nyt on Jumalan ylistämisen ja juhlimisen aika, kun lähestymme Ilmestysmaja juhlia (kotoisammin Lehtimajajuhla). Tämä kuukausi on merkittävä kuukausi uuden alulle. Jumalan profeetallisen kalenterin Tishrei-kuukausi alkaa Pasuunansoitonjuhlalla, johon Jumala on antanut yhden käskyn: Kaikkien Hänen omiensa tulisi kuunnella sofarin (pasuunan) ääntä. Se on HERÄTYSKUTSU. Tarvitsemme herätyskutsun; HERÄÄ! Tämä aloittaa 10 päivän ajanjakson etsiä Jumalan tahtoa ja kääntyä omilta teiltä takaisin Jumalan luo, tehdä parannusta – mielenuudistusta.

Kun Jumala antaa sinulle heräämiskutsun, silloin on aika kääntyä ja palata takaisin kaikista niistä asioista, jotka ovat päässeet Jumalan ja sinun väliin. Kutsu on: LÄHEMMÄKSI JUMALAA. Suuri Sovituspäivä seuraa tuota ajanjaksoa. Se on juutalaisille pyhin päivä. Me haluamme puhdistua Karitsan veressä ja antaa kaikki synnit veren alle ja uusiutua täysin Jumalan edessä Hänen tarkoituksiaan varten.

1.Joh.1:9 ”Jos me tunnustamme syntimme, niin Jumala, joka on uskollinen ja vanhurskas, antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.”

Tätä seuraa Ilmestymaja-juhlat. Jumalan läsnäolossa riemuitsemisen juhlaviikko. Iloitaan ja juhlitaan Hänessa ja Hänen kanssaan. Jumalan kirkkauden juhla. ”Maja meidän keskellämme” – Jeesus kanssamme.

Nyt, ajallisesti, lähestymme tuota kirkkauden juhlaa. Juuri tähän aikaan, Arkin tuonnin jälkeen, Salomonin temppeliin tuli Jumalan kirkkaus! Päämäärätietoisen naisen kosketettua Jeesusta (Hänen kirkkauttaan), tämä parantui. Nyt on aika suunnata läpimurtoon ja Jumalan mielenmukaisiin valintoihin. Halleluja!!

Mitä kuuluu tähän läpimurron hetkeen? Nyt on aika valmistautua ja olla hereillä, koska sielunvihollinen haluaa estää läpimurron ja kuristaa elämää ulos Jeesusken seuraajista. Kuinka tämä pimeys nyt yrittää iskeä? Väsymyksellä, innottomuudella, tukahduttamalla rukousta ja palvontaa. Python -henkivallan päämäärä on katkaista yhteys Jumalaan. Kuihduttaa rukouselämä, joka on kriittisen tärkeää voittoisaan elämään Jeesuksessa, sekä sumentaa Pyhän Hengen äänen kuuleminen. Python (tietäjähenki) puhuu valheita, jotta voisi saada sinut noituuden verkkoon ja tuntemaan itsesi uupuneeksi. Python haluaa painostaa sinut penseyteen. Se yrittää vallata toivottomuuteen. Ei haluta rukoilla, ei palvoa, ei huvita…. haluttaa vain kietoutua vilttiin ja vain olla, paeta maailmaa. Pythonin tähtäin on sotureissa, että luovut aseista keskellä taistelua ja käännyt pois.

Jentezen Franklin: ”Pythonin tähtäin on yksi asia: hengitys. Python -henkivallan taktiikka on kiertyä hitaasti uhrinsa ympärille ja alkaa kuristaa, vähän kerrassaan, tiukemmalla ja tiukemmalle, se tukahduttaa ja läkähdyttää uhrinsa, kunnes keuhkot on tuhottu.”

Tuntuuko, että intohimo Jumalaan on kadonnut, intohimo Sanaan on kadonnut, samoin ylistykseen, rukoukseen jne. Juuri tuo on Pythonin taktiikka. Onko taistelua aina taistelujen jälkeen? Ongelma ongelman jälkeen? Kotona, töissä, avioliitossa. Tunnista Pythonin työt!

Tämä vainaja- ja tietäjähenki haluaa kuristaa elämän (Pyhän Hengen) pois, katkaista läheisen suhteen Jumalaan (rukous ja palvonta pois), estää profetointia / näkemistä. Aluksi, kun Python vain etsii paikkaansa ja kietoutuu pehmeästi ympärille, et edes huomaa sitä, mutta pian se alkaa kuristamaan. Kuolettava suunnitelma – tämä henkivalta muistuttaa menneistä haavoista / ikävistä muistoista, kiertyy uhrinsa ympärille ja haluaa että tämä tekee kompromisseja Sanan kanssa. Se myös ryöpyttää olosuhteilla, jotta luopuisit Pyhästä Hengestä.

Ap.t.16:16-18 Paavalin ja Pythonin hengen kohtaaminen

”Mennessämme jälleen rukouspaikkaan tapahtui, että meitä vastaan tuli orjatyttö, jossa oli tietäjähenki ja joka ennustamisellaan hankki isännilleen runsaasti tuloja. Hän seurasi Paavalia ja meitä muita ja huusi: ”Nämä miehet ovat korkeimman Jumalan palvelijoita, jotka julistavat teille pelastuksen tien.” Tätä hän teki monta päivää. Siitä kiusaantuneena Paavali kääntyi ja sanoi hengelle: ”Jeesuksen Kristuksen nimessä minä käsken sinun lähteä hänestä!” Ja se lähti samalla hetkellä.”

Paavali kiusaantui tilanteesta. Samoin me: henkivaltojen yritykset saavat myös meidät hyvin kiusaantuneiksi ja ärsytetyiksi. Python iski, kun oltiin menossa RUKOUSPAIKKAAN. Tämä henkivalta halusi estää menemisen. Se tietää, että on voimaton Jumalan läsnäolossa, joten haluaa estää esim. rukous- ja ylistyskokoukseen menon. Python mieluummin katselee, kun nuolet vanhoja haavojasi, kuin että rukoilisit Jumalalta parantumista niihin. Henkivalta haluaa, että tuntisit sisimpäsi tyhjäksi, kuin kuolleeksi.

MIKSI KIRJOITAN PYTHONIN HENKIVALLASTA?

Nyt on kirkkauden murtautuminen alkanut. Ylistyksemme ja palvontamme on alkanut nousta apostoliselle tasolle, eli tuomaan Jumalan voimaa Taivaasta maan päälle. Nyt on aika olla viisas ja valvoa, suojautua tämän pimeydestä nousevan elämän tukahduttajan yrityksiin jälleen kerran eristää ja tuhota Jumalan alkaneet suunnitelmat saaden ihmiset penseiksi ja toivottomiksi. EI NIIN, nyt olemme hereillä ja käytämme sota-aseitamme eli YLISTÄMME.

Meillä on auktoriteetti Jeesuksessa.

Aseemme ovat: YLISTYS, PALVONTA JA RUKOUS

Ap.t.16:25-26

”Keskiyön aikaan Paavali ja Silas rukoilivat ja lauloivat ylistystä Jumalalle, ja vangit kuuntelivat heitä. Yhtäkkiä tuli ankara maanjäristys, niin että vankilan perustukset järkkyivät. Samassa aukesivat kaikki ovet ja kaikkien kahleet irtosivat.”

He rukoilivat ja ylistivät Jumalaa – VAPAUS tuli!

Python haluaa lopettaa rukouksen ja ylistyksen, mutta JUURI RUKOUS JA YLISTYS on avain vapauteen Python / tietäjähengestä.

KEHOTUS: ylistetään Kaikkivaltiasta Jumalaa ja julistetaan Hänen suuruuttaa ja juhlitaan Hänen hyvyyttää. Ollaan hereillä, valvotaan ja pysytään Jumalan suojassa. NYT ON AIKA YLISTÄÄ KAIKIN VOIMIN KOKOSYDÄMISESTI JA KOKONAISVALTAISESTI.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.