ROHKEASTI UUTEEN

NYT haluan todistaa Alttari -kokoontumisesta ja rohkaista kaikkia Jeesuksen seuraajia uuteen!

Voimallisen ylistyksen keskellä tuli tämä Sana:

”Tämä on suku, joka etsii häntä, joka etsii sinun kasvojasi, Jaakobin Jumala. Sela. Nostakaa päänne, te portit, kohotkaa korkeiksi, te ikuiset ovet! Kunnian kuningas tulee. Kuka on tämä kunnian kuningas? Hän on Herra, väkevä ja voimallinen, Herra, voimallinen sodassa. Nostakaa päänne, te portit, nostakaa päänne, te ikuiset ovet! Kunnian kuningas tulee. Kuka hän on, tämä kunnian kuningas? Hän on Herra Sebaot, hän on kunnian kuningas. Sela.”

‭‭Psalmit‬ ‭24:6-10‬ ‭FINRK‬‬

Perjantaina Alttari -kokoontumisessa Taivas aukeni erityisellä tavalla. Profeetallinen musiikki ja liikekieli yhdessä Raamatun sanojen kanssa – uutta murtautui läpi. Onhan palvonta sodankäyntiämme ja ylistys sota-aseemme. Nyt Jumala on uudistamassa taistelukykyämme. Voitelu, kuin Miriamin ja Daavidin voitelu, Kirkkaus vapautui! Uskon, että nyt uuden aikakauden pian alkaessa saamme nähdä hyvää hedelmää aikaisemmista valinnoistamme.

Profeetallisilla tanssijoilla on erityinen Jumalan antama kyky rohkaista ja johtaa toisia korkeampiin ulottuvuuksiin Pyhässä Hengessä, sekä samalla profetoida liikkeen avulla Jumalan ilmoitusta. Tällä kertaa se toi esiin todellista vapautta ja kirkkauden läpimurtautumista. Nyt on aika ottaa vastaan tätä luovuuden ja läpimurtautumisen voitelua, jota Jumala on vuodattamassa. Maa tulee täyteen Jumalan kirkkauden tuntemista!

Läpimurto ei ollut ainoastaan paikalla olevien elämään, vaan uuteen murtautumista Suomessa. Profeetallinen julistava liikekieli sekä apostolinen ylistyksen ääni tuo nyt esiin uutta, ja se murtautuu läpi. Ole kuulolla. Ole hereillä ja valvo. NYT mahdollisuus uuteen on konkreettisesti käsillä. Kirkkauden syvempi tunteminen todellisessa Jeesuksen vapaudessa. Astutaan ulos rajallisuudestamme.

Otetaan tosissaan Jumalan antamat lupaukset meille, yhteisöille, koko Kristuksen morsiamelle Suomessa.

Ollaan todella kokosydämisiä ja suunnataan kaikella Jeesuksen tuntemiseen. Nyt on aika profeetallisten ihmisten ja profeettojen kokoontua näyttämään suuntaa Jeesuksen omille tässä ajassa. Tulkoon YKSEYS!

Isä valmistelee Lopun Ajan profeettoja nousemaan ja osoittamaan tietä, kuinka seisoa Kristuksessa loppuun asti voittajana.

”Ellei profeettoja ole, kansa villiintyy, onnellinen se, joka Herran lakia seuraa.”

‭‭Sananlaskujen kirja‬ ‭29:18‬ ‭FB92‬‬

”Kun ei ole näkyä, kansa villiintyy. Autuas se, joka ottaa opetuksen varteen!”

‭‭Sananlaskut‬ ‭29:18‬ ‭FINRK‬‬

”Missä ilmoitus puuttuu, siinä kansa käy kurittomaksi; autuas se, joka noudattaa lakia.”

‭‭Sananlaskut‬ ‭29:18‬ ‭FB38‬‬

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.