OLETKO TÄMÄN AJAN NOOA?

PROFEETALLINEN SANA 11.08.2022

OLETKO TÄMÄN AJAN NOOA?

Herra näki, että ihmisen pahuus oli suuri maan päällä ja että kaikki hänen sydämensä ajatukset ja taipumukset olivat kaiken aikaa ainoastaan pahat (1.Moos.6:5). Mutta sitten oli Nooa, joka sai armon Herran silmissä. Hän oli hurskas, nuhteeton ja eli Jumalan yhteydessä. Jumala puhui Nooalle ja tämä kuunteli, ymmärsi, luotti Jumalaan ja alkoi toimia, niin kuin Jumala oli häntä pyytänyt. Jumala kertoi Nooalle lähettävänsä vedenpaisumuksen maan päälle (jae 17) ja hävittävänsä taivaan alla kaiken pahuuden, jota näki ihmisissä. Jumala antoi ohjeita ja Nooa kuuli, ymmärsi, luotti ja toimi. Hän teki kaiken (jae 22) aivan niin kuin Jumala oli pyytänyt häntä tekemään. Kun arkki oli valmis ja elämet ja ihmiset olivat sen sisällä, Jumala itse sulki oven Nooan jälkeen (7:16). Sitten vedenpaisumus alkoi hävittäen kaiken elollisen maan päällä.

Elämme aikaa, joka on monella tapaa haastava. Vihollinen yrittää monin tavoin saada katseemme kääntymään toisaalle, pois Jeesuksesta, Mestaristamme. Vihollinen yrittää ansoittaa meitä kiinnittymään maailman asioihin ja itsekkäisiin haluihin. Saatana haluaa, että palvoisimme jotain muuta kuin Kaikkivaltiasta Jumalaa. Nyt on erittäin tärkeää olla tarkka Sanan totuudesta ja valvoa, olla hereillä. Vihollinen sokaisee ihmisiä, etteivät he edes kuulisi, kun heille puhutaan totuutta rakkaudessa. Tuntuuko ettei yhteys enää toimi eikä kommunikointi tuota haluamaamme tulosta? Näetkö paljon välinpitämättömyyttä ja suuttumista, kun yritämme tuoda ilmestystä ja pelastussanomaa esille? Onko haasteellista olla palava näinä aikoina? Koetko itsesi oudoksi, kun kerrot ihmisille parannuksenteon mahdollisuudesta Jeesuksen veren voimassa?

Meidän tulee puhua ja julistaa totuutta rakkaudessa, vaikka tuntuisi ettei meitä kuunnella. Pysytään palavina ja kokosydämisinä. Ei Nooaakaan kuunneltu, ihmeteltiin ja pidettiin lähinnä typeränä. Kuka nyt rakentaisi ison laivan kuivalle maalle, jossa koskaan ei ole satanut. Tämän ajan Nooat valmistavat ihmisiä kohtaamaan pian takaisin tulevan Jeesus Messiaan. On haasteita, mutta älä pysähdy, vaan jatka eteenpäin vahvasti katse Jeesuksessa ja luottaen uskossa Jumalaan, joka on uskollinen.

Matt.24:37-38 kirjoittaa, että niin kuin oli Nooan päivinä, niin on oleva myös Ihmisen Pojan tullessa. On paljon yhtäläisyyksiä Nooan ajassa ja tässä ajassa. Tiedämme, ja olemme kuulleet runsaasti julistusta, kuinka paha maailma on ja kuinka runsaasti ilkeitä vääryyden asioita tapahtuu ympärillämme. (2.Tim.3:1-5)

MUTTA. Jumala haluaa, että katsomme asiaa nyt eri näkökulmasta, Nooan näkökulmasta. Jumala etsii juuri tällä hetkellä Nooan kaltaisia pioneereja, edelläkävijöitä, kokosydämisiä suunnan näyttäjiä. Olemme kutsuttu seisomaan vahvasti Jeesuksessa juuri tässä ajassa. Vaikka kaikki eivät kuuntele meitä, eivätkä ymmärrä jaettua sanomaa, eivätkä kaikki astu pelastuksen arkkiin, niin meidän tehtävämme on liikkua voimallisesti eteenpäin Jumalan Pyhän Hengen voimassa, näyttää suuntaa ja julistaa Jumalan tahtoa. Tämän ajan Nooat ymmärtävät Jumalan voiman merkityksen. Nyt ymmärretään, että kaiken me voimme Jeesuksessa, kun Hän meitä vahvistaa. Haluammeko olla suunnannäyttäjiä, historian kirjoittajia, kansan herättäjiä? KYLLÄ HALUAMME.

Niin kuin Nooan aikana, ihmiset ymmärsivät liian myöhään mitä Nooa teki ja mitä varten, niinpä he jäivät ulkopuolelle. Uskon, että Nooa oli puhunut, vastannut ihmetteleviin kysymyksiin, kertonut tekevänsä pelastavaa arkkia. Kukaan ei ottanut vastaan Nooa sanomaa. Nooa todennäköisesti saarnasi parannusta 120 vuotta.

NYT Jumala haluaa, että sisimpäsi vakuuttuu siitä, kuka olet (kutsuttu ja valittu) ja miksi elät juuri tässä ajassa. Nyt on aika nousta ja ottaa vastaan Pyhän Hengen antama rohkeus elää täysillä Jeesukselle. On erittäin tärkeää, että vietät aikaa läsnäolossa ja Jumalan Sanan kanssa, tulet vakuuttuneeksi kutsustasi ja Jumalan puheesta. Alat ymmärtämään mitä Hän puhuu. Luottamuksesi vahvistuu ja kasvaa. Pian huomaat, ettet enää voi olla paikoillaan tekemättä Jumalan tahtoa Pyhän Hengen innoittaessa sinua.  

OLET NYKYPÄIVÄN NOOA ja näytät rohkeasti tietä Jumalan suunnitelmille tämän kansan keskellä. Vaikka kuinka oudoilta ne saattavat maailman silmissä näyttää, ÄLÄ ANNA PERIKSI. NYT on aika suunnata eteenpäin kohti Jumalan lupauksia ja NÄHDÄ MUUTOS itsessä sekä ympärillämme. Jumala on uskollinen. NYT ON AIKA Suomessa nousta esiin nykypäivän Nooia!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.