Profetia 1.8.2022

Jumala haluaa antaa meille ilmestystä ja ymmärrystä Hänen ajastaan, ja Hänen ajoituksistaan. Jumalan on sitoutunut omaan ajan kiertokulkuunsa. Kun tutkimme Sanaa, huomaamme tiettyjen asioiden toistumisen aina tiettynä aikana. Jumala asetti meille ajan ja asetti meidät siihen, itse Hän on ajan ulkopuolella. Me haluamme olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Nyt Jumalaa avaa meille asioitaan ja me voimme ymmärtää Hänen suunnitelmiaan, kuinka voimme suunnata Hänen siunauksiinsa ja kuinka voimme välttää vihollisen asettamat karikkokohdat.

Tässä kuussa valvomme sydäntämme valvomalla mitä kuulemme ja kuuntelemme. Kohdistetaan kuuleminen Taivaallisen Isämme puheeseen ja Hänen rakkauteensa. On tärkeää miettiä, ketä kuuntelemme ja mitä ääntä uskomme. Tämä kuukausi voi olla huippukohta (läpimurron kohta) tai tämä voi olla alin kohta, riippuu siitä, mitä valitsemme ja ketä kuuntelemme.

NYT ON AIKA astua ahtaasta avaralle, valita kuunnella uskon ääntä ja saada ilmestys Jumalan rakkaudesta. Viime alttarikokoontumisessa 29.8.2022 näin mielessäni kuvan verenvuotoa sairastavasta naisesta (Mark.5:25-34). Ajatelkaa, kuinka uskontäyteinen ja rohkea tuo nainen oli. Hän ryntäsi väentungoksen läpi päättäväisesti: ”Kunhan vain saan koskettaa Jeesuksen vaatteita, niin tulen terveeksi.” Jeesus tunsi tuon kosketuksen, Hän tunsi, kuinka voimaa lähti Hänestä. Nainen oli kaikesta uskonvarmuudestaan huolimatta peloissaan ja vapisi. Jeesus lohdutti naista ja sanoi: ”Tyttäreni, uskosi on tehnyt sinut terveeksi.” Nainen parantui. Nyt on aika olla kuin tuo nainen, kuunnella rakkauteen sekoittunutta uskon ääntä. Olla päättäväinen oman asian kanssa. Jeesus on parantaja, eheyttäjä ja voimaannuttaja. Hän on läpimurron Jumala. Nyt viedään vaikea ja pitkäaikaisestikin meitä haastanut asia Jeesukselle. Ollaan kuin tuo nainen, määrätietoinen ja päättäväinen, että Jeesus on apumme. Nyt valitaan uskoa ja julistetaan hyvä raportti, niin kuin Joosua ja Kaaleb tekivät palattuaan Luvattua maata vakoilemasta. He tiesivät, että kun Jumala on meidän kanssamme, niin kukaan EI voi olla meitä vastaan. He tiesivät Jumalan hyvät suunnitelmat ja lupaukset. He uskoivat, niin kuin verenvuotoa sairastava nainenkin. NYT mekin luotamme Jumalaan ja määrätietoisesti julistamme Jumalan ratkaisua haastavaan asiaamme, ja Hän vastaa. AHTAASTA AVARALLE!

NYT ON AIKA ASTUA LUPAUKSIIN. Lähetettyään 12 vakoojaa Luvattuun maahan, Israelin kansa joutui valintatilanteeseen – MITÄ ÄÄNTÄ KUUNNELLAAN? 10 vakoojaa toi epäuskon raportin ja julistivat sitä. Joosua ja Kaaleb toivat Jumalan mielen mukaisen uskon raportin ja julistivat sitä. Mitä kansa kuunteli? Epäuskon ääntä, ja tämä piti sitten heidät 40 vuotta erämaassa. He maistoivat Luvatun maan hedelmää, mutta kieltäytyivät menemästä Luvattuun maahan. He kieltäytyivät sekoittamasta lupausta USKON kanssa. He tunnustivat: ”Vihollinen on liian suuri, me kuolemme.” Jumala oli tarkoittanut tuon päivän Kadish Barneassa Israelin kansan juhlan ja riemun hetkeksi, Hänen suunnitelmiensa mukaisesti, mutta päivästä tulikin ikävä kirouksen päivä. Tuo päivä on edelleenkin uskosta osattomille juutalaisille ikävien muistojen ja toistuvien tappioiden päivä. MUTTA, me valitsemme NYT kuunnella uskon ääntä ja sekoitetaan se Jumalan meille antamisen lupausten kanssa. Tästä kuusta tulee voitokas ja erittäin siunattu. Heprean kielessä on sana SHEMA, joka tarkoittaa: kuulla – ymmärtää – luottaa ja toimia. Kuuntelemme Jumalan ääntä ja Hän avaa ymmärrystämme. Luottamuksemme Häneen kasvaa ja toimimme yhdessä Pyhän hengen kanssa, niin kuin Hänen meitä ohjaa. LÄPIMURTO ON KÄSILLÄ, me muutumme ja tilanteet saavat kosketuksen Jumalan kirkkauden tuntemisesta. Kokoontumisessa 29.8 koin vahvasti Matt.11:12. NYT tempaamme Jumalan meille antamia lupauksia elämäämme. Muistutamme itseämme niistä. Suuntaamme niihin ja julistamme niitä. Jumala odottaa meidän aktiivisuuttamme ja uskon tahtoa. NYT haluaan, mitä Jumala on luvannut. Ollaan Sanan tekijöitä eikä vain sen kuulijoita (Jaak.1:22).

Kuullaan Jumalan puhetta päämäärätietoisemmin kuin aikaisemmin, sekoitetaan se uskoon ja pysytään ilmestyksessä, että olemme rakastettuja.

”Ole rauhassa edessäni ja tule kuulemaan minun, Taivaallisen Isäsi, ääntä. Se nousee kaikkien muiden meluavien äänien yläpuolelle. Minun lampaani tuntevat ääneni. Siis kuuntele Minua, Minun sanani ovat henki ja elämä. Usko Minuun ja seuraa Minua. Minä ohjaan ja kaitsen sinua uskollisesti sinun Luvattuun maahasi. Rakasta sinua suuresti.”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.