SANA SYYSKUULLE 2022

Profeetallinen sana Syyskuulle:

Jesus, bring us together 🔥❤️📣

Jeesus, tuo meidät yhteen 🕊❤️🎤

Kuningaskunnan ääni murtautuu läpi Jeesuksen seuraajissa juuri tänä aikana. Jumalan ääni nousee ja syrjäyttää kaikki väärät äänet. Tuore Kuningaskunnan ääni nousee. Uusi suosio nousee ja avaa aikaisemmin suljettuja ovia. Suosio saa meidät etenemään Kuningaskuntaa laajentaen. Astu Kuningaskunnan voimaan, ääni vapautuu, Pyhän Hengen tulessa.

Taistelun ääni on nousemassa Jeesuksen joukoissa. Kun kuulet taistelun äänen, nouse ja ylistä Jumalaa. Älä vetäydy taisteluista, jotka kuohuvat ympärilläsi. Kun näet vihollisen, Jumala näyttää sinulle kuinka taistelu voitetaan. Älä vetäydy, vaan taistele voitokkaasti.

Nyt on muutoksen aika. Mikä aikaisemmin oli omasta mielestä todellisuutta, se ei enää ole sitä, kaikki muuttuu uuteen. Nyt on aika olla lähempänä Jeesusta kuin koskaan aikaisemmin. Jumala on taistelukentälläsi ja vie sinut voittoon. Profeetta Elia oli voitokkaasti taistelevaa Gaadin sukukuntaa. Eliakin taisteli pelottomasti Iisebeliä ja Baalin profeettoja vastaan. Tämä linkittyy juuri tähän ajanjaksoon. Tämä sukukunta tiesi ja tunsi, mitä tarkoitti seistä Jumalan kanssa taistelukentällä voitokkaasti.

Nyt sota-asu päälle antaen Jumalan opettaa kädet taistelemaan ja sormet sotimaan.

Daavidin psalmi: ”Kiitetty olkoon Herra, minun kallioni, joka opettaa käteni taistelemaan, sormeni sotimaan.”‭‭Psalmit‬ ‭144:1‬ ‭FINRK‬‬

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.