Profeetallinen kehotus 24.7.2022

KEHOTUKSEN SANA

Mark.5:35-43

Profeetallisessa illassa 15.7.2022, ALTTARI-kokoontumisessa näin Pyhän Hengen antaman kuvan, jossa henkilö makasi liikkumatta tasaisella alustalla, niin kuin lavetilla. Ensimmäinen ajatukseni oli, että henkilö on kuollut. Pyhä Henki avasi kuvaa lisää ja toi mieleeni Markuksen evankeliumin 5:35-43. Profeetallinen kehotus alkoi kasvaa ymmärrykseeni.

Jeesus on elämän antaja ja voi tehdä mitä vaan ja milloin vaan. Mikään ei Jumalalle on mahdotonta. Oletko jo luovuttamassa Suomen, yhteisösi tai sukulinjasi heräämisestä? Kuunteletko tai puhutko huonoja uutisia maamme tai elämäsi ylle? Ajatteletko, että Jeesuksen morsian on kuollut?

Raamatun kohdan kertomuksessa porukat luulivat tytön kuolleen. He hälisivät ja itkivät. Valittivat toivotonta kohtaloa. Niin tänäkin päivänä saatat ajatella palavien ihmisten hengellisesti kuolleen, eikä maallemme enää anneta profeetallista suuntaa eikä kansa edes kuuntele profeetallista toivon julistusta. Ihmisiä on penseässä ja toivon menettäneessä tilassa. Jotkut ovat vetäytyneet ikään kuin nukkumaan, ja se näyttää kuolleelta tilalta.

Edellisessä kertomuksessa Jeesus ajoi ilkkuvat ihmiset pois ja meni läheisimpien kanssa kohtaamaan tyttöä. Niin tänäkin päivänä Jeesus erottelee itselleen jäännöstä, joka on tosissaan ja kokosydäminen. Jeesus haluaa tänäkin päivänä sanoa: ”Älä pelkää, usko ainoastaan!”

Jeesus meni kohtaamaan tytärtä, joka näytti kuolleelta. Hän tarttui tytön käteen ja sanoi: ”Tyttö, minä sanon sinulle, nouse!” Tyttö, iältään kaksitoistavuotias, nousi heti kävelemään. Porukka oli kovin hämmästyksissään. Ensimmäiseksi Jeesus käski antaa tytölle ruokaa.

Liian moni kutsuttu Jumalan ystävä on vetäytynyt palavuudestaan ja sanoo tyytyvänsä ainoastaan perususkoon, mutta on jättänyt henkilökohtaisen kutsunsa ja unohtanut intohimonsa Jeesusta kohtaan. Tyttö oli kaksitoistavuotias. Numero 12 on apostolisen järjestyksen numero. NYT on aika kutsua uinahtaneet Jeesuksen omat hereille. NYT on otollinen aika, rhema -hetki nousta palavuuteen ja kohtaamaan Jeesus. Kohtaamaan Hänen intohimoinen rakkautensa. Yksi Jeesuksen kohtaaminen, ja koko elämä muuttuu. Jos tunnet lähelläsi tällaisia uinahtaneita Jeesuksen ystäviä, kutsu rukouksessa julistaen heitä heräämään, nimeltä mainiten. NYT on apostolisen järjestyksen aika. Jokainen on tärkeä.

Näin Hengessä kuinka Isä on antanut enkeleilleen käskyn näistä pois vetäytyneistä Jumalan palvelijoista. Näin kuinka kaksi enkeliä soittivat pieniä kelloja jokaisen nukahtaneen korvan juuressa. Tämä on kutsu kohtaamaan Jumalan voimallisella tavalla. Jumalan uusi ajanjakso on alkamassa ja nyt on rhema -hetki kutsua Jeesuksen seuraajia hereille, valvomaan ja olemaan ”ei ainoastaan Sanan kuulijoita, vaan Sanan tekijöitä.” Suurempi kirkkauden ymmärtäminen on lähellä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.