SUOMEN TEHTÄVÄ, mikä se on?

Suomi on ollut puolueeton maa suurvaltojen välissä. Hyvin erikoista.

Toisessa maailmansodassakin Suomi selvisi rukouksella. Jumala auttoi, että säilytimme itsenäisyyden ja että tehtävämme voi alkaa yhä enemmän toteutua. Mikä tehtävä?

Olla sillanrakentajana ja sovittelijana kansojen keskellä.

ETYK, turvallisuuskokous, oli vuonna 1975. Koska Suomi ei ollut tunnistanut kumpaakaan Saksaa, vaan silloinkin pysyi puolueettomana, oli tuo turvallisuuskokous mahdollista pitää Helsingissä. Saksat olivat ensimmäistä kertaa saman pöydän ääressä. Tuosta tapahtumasta lähti Saksojen yhdistyminen liikkeelle sekä myöhemmin se johti Neuvostoliiton hajoamiseen.

Meillä on ollut ja on huippuihmisiä, edelläkävijöitä, esimerkiksi Martti Ahtisaari (sovittelija, rauhan Nobelisti) sekä Elisabeth Rehn (ihmisoikeustaistelija). Presidenttimme Sauli Niinistökin kävi neuvotteluja Krimin tilanteen yhteydessä (sovitusta).

Ja nyt Suomi on jälleen (paras mahdollinen) suurvaltojen tapaamispaikka. Sillanrakentajamaa. Suomi oli ainoa mahdollinen maa, missä suurvaltojen presidentit halusivat/pystyivät kohtaamaan toisensa.

MITEN TÄMÄ SUOMEN TEHTÄVÄ TULISI TOTEUTUA SEURAKUNNISSA?

Sielunvihollinen on ollut kiireinen ja saanut aikaan Kristuksen ruumiin pirstaloitumisen. Runsaasti pieni yhteisöjä ympäri maata, yksityisyritteliäisyyttä (ajatus, että minä pärjään yksin), oman ministryn rakentamista. Vaikka palvelutehtävämme tai seurakuntamme olisikin pieni, niin se ei tarkoita, ettemme ajattelisi koko Jeesuksen ruumiin parasta. Rukoillaan mielen uudistusta meille jokaiselle, että unelma yhteydestä valtaisi lisää tilaa.

NYT ON YHTEYDEN AIKA.

Nyt on Kairos hetki yhteydelle (otollinen hetki valita uudelleen).

Jumalan suunnitelma Jeesuksen seuraajille on yhteys, rakkaus ja toistensa kunnioittaminen. Yhdessä olemme voittamattomia. Yhdessä Jeesuksen ristin työn sanoma täyttää voimallisesti maamme. Nyt on aika laittaa pois kateus ja kilpaileminen sekä kaikenlainen uhkailu ja tuomitseminen uskovien kesken. Nyt on hyvä ymmärtää ettemme taistele toisiamme vastaan. Emmehän toisen maailmansodan aikakaankaan ampuneet omia sotilaitamme, vaan meillä oli yhteinen vihollinen.

Jumala kutsuu Jeesuksen seuraajia yhteen jokaisella paikkakunnalla, jotta voisi antaa siunausten virrata heidän keskelleen. Ps.133

Yhteyteen on säädetty siunaus!

Jumalan siunaus tuo muutoksen, heräämisen.

Yhteys on edellytys, että näemme Suomen tehtävän tulevan aina vain enemmän näkyväksi.

Ruvetaan yhteyden rakentajiksi.

Se alkaa jokaisesta yksilöihmisestä. Yhteys näyttää konkreettisesti joltain!

Miltä se sinun kohdalla voisi näyttää? ❤️

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.