Profeetallinen sana tammikuu 2023

Mikä aiheuttaa väärinymmärrykset, loukkaantumiset ja riidat uskovien välille?

Avain Suomen kansan heräämiseen

Hengellinen isäni apostoli Chuck Pierce (Glory of Zion) näki näyn, eli sai profeetallisen kohtaamisen Jumalan kanssa. Näyssä hän näki, ”kuinka Jumala laittoi PADAN hellalle ja sanoi: 10.12.2022 pata alkaa kiehumaan.” Chuck Pierce koki tämän kiehumisvaiheen kestävän pääsiäiseen saakka. Kun Jumala antaa meille itse kullekin ilmestyksen, nähdään se tarkasti, kuunnellaan se tarkasti ja selitetään tarkasti – erittäin huolellisesti. Tutkitaan Jumalan Sanaa ja mietiskellään sitä. Ymmärrys alkaa nousta Sanasta, joka antaa elämää. Myös näkyjen ymmärtäminen.

Apostoli Chuck Pierce painottaa useita asioita, kun selittää tätä Jumalan kohtaamista. PATA on heprealaisen käsityksen mukaan säilytyspaikka, varasto esimerkiksi öljylle, vedelle, tuhkalle jne. Tärkeä on muistaa, että kun ensimmäisen kerran Raamatussa mainitaan pata, se oli täynnä mannaa, jota pidettiin läsnäolon Arkissa sukupolvien ajan muistuttamassa Jumalan huolenpidosta. Ensimmäinen ymmärrys tästä näystä (padasta, joka laitettiin hellalle): Jumala pitää meistä huolen ja haluaa muistuttaa meitä siitä, kun astumme tulevaan aikaan.

2.Kun.4:38-41 Jumalan profeetta Elisan piti profeettakoulua ja hänen tehtävänään oli ruokkia profeetan oppilaat. Ruokaa valmistettiin ja yksi oppilaista toi myrkyllisiä malvoja pataan. Oppilaat maistoivat ja huusivat, että padassa on kuolema. Jumalalla oli kuitenkin suunnitelma. Elisalla oli suuri suosio, vaikka oppilas olikin laittanut ”vääriä” asioita pataan. Elisa myös tiesi, että Jumalalla on suunnitelma tuoda parantuminen ja puhdistuminen. (jae 41 kertoo, kuinka lisättiin jauhoja, ja parantuminen tuli).

Vaikka padan kiehuminen on juuri nyt menossa, niin Jumalalla on suunnitelma läpimurolle ja parantumiselle meitä varten. Matka on alkanut Jeesuksen seuraajille – puhdistumiseen ja valmistautumiseen. Puhtaus tulee nousemaan esiin. Todellinen matka kohti Pääsiäistä alkaa. Uudenlainen, sitoutunut ja kokosydäminen ylistys nousee meissä. Ylistystäkin koetellaan, mutta Pyhä Henki ohjaa meidät läpi. Nyt ollaan valmiina ylistämään. Huikea riemu ja ilo puhkeaa esiin. Kun pata kiehuu, suurempi pyhyys ilmestyy. Jumala kiehuttaa seurakuntaansa, puhdistaa sitä, poistaa kuolemaa ja antaa tilalle ylösnousemusvoimaa. Pata kiehuu, jotta puhdistettavat asiat nousevat pintaan. Menemme padan kiehuessa monien asioiden läpi. Älä silti himmaile. YLISTÄ.

Kun mietiskelin tuota ilmestystä, Jumalan kohtaamista, niin Pyhä Henki alkoi näyttämään sydämelleni padan kiehumista Suomen perspektiivistä. Jobin kirjassa luvussa 41, jakeessa 23, yhdistyvät kiehuva pata ja Leviatan. Tuo henkivalta haluaa tuoda asiat ”kiehumispisteeseen” ja pitää niitä esillä. Tähtäimenä sillä on kaaos.

Jae 23: ”Se saa syvyyden kiehumaan kuin padan, tekee meren voidekattilan kaltaiseksi.” RK

”Se panee syvyydet kiehumaan niin kuin pata kiehuu, virta pärskyy sen ympärillä kuin tulikuuma rasva.” -33/38 käännös

Millainen on tuo Leviatanin henkivalta, joka vaikuttaa toisesta taivaasta meidän mielenmaailmaamme. Se ei ole demoni, joka tarvisisi ruumiin, vaan sen vaikutus tulee sielun alueelle; mieleen, tahtoon ja tunteisiin. Henkivalta pyrkii vaikuttamaan kaikkialla yksilöihmisten kautta ja haluaa tuoda hallintaa seurakuntiin.  Se tuo paljon ylpeydestä johtuvaa väärinymmärrystä, sekaannusta, vihaa, kipeitä tunteita ja loukkaantumista.

Jes.27:1 ”Sinä päivänä Herra vaatii tilille Leviatanin, liukkaasti pakenevan käärmeen, Leviatanin, kiemurtelevan käärmeen. Hän lyö sitä terävällä, suurella ja vahvalla miekallaan. Hän tappaa meressä olevan lohikäärmeen.”

Leviatan on korkean tason paha henkivalta, joka mielellään toimii silloin, kun tunnemme väärinymmärrystä, vääriä syytöksiä, väärin kohtelua. Leviatanin vaikutus toimii valheellisena kommunikointina.

Joh.8:44 ”Te olette isästä Paholaisesta, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, eikä hän pysy totuudessa, koska hänessä ei ole totuutta. Kun hän valehtelee, hän puhuu omiaan, sillä hän on valehtelija ja valheen isä.”

Leviatan kuiskaa vääriä tulkintoja siitä, mitä todellisuudessa on kommunikoitu, voidakseen laukaista loukkaantumisen: kurjia tunteita, katkeruutta, kiukkua, ylireagointia. Leviatan tuo kaaosta ja sekaannusta, että saisi ihmiset tappelemaan toisiaan vastaan. Sen tähtäimenä on ihmissuhteiden rikkominen, yhteyden hajottaminen. Erityisesti hajottaminen tapahtuu juoruilla. Juorut itsessään ovat jo syntiä, mutta tämän henkivallan vaikutuksesta juorun päälle tulee lisäjuoruja – vyyhti alkaa muodostua. Tämän tarkoituksena on uuvuttava kamppailu ja hajoaminen (jakaantuminen). Tähtäin on saada meidän kielemme valehtelemaan ja kiroamaan.

Jaak.3:6 ”Myös kieli on tuli, vääryyden maailma. Kieli on jäsenistämme se, joka tahraa koko ruumiin ja sytyttää tuleen elämän pyörän, itse syttyen helvetistä.”

Jaak.3:16 ”Sillä missä on kiivautta ja riitaisuutta, siellä on myös epäjärjestystä ja kaikenlaista pahaa menoa.”

Ylpeys avaa oven Leviatanin vaikutukselle. Vaikka meillä jokaisella on tietty määrä ylpeyttä, toiset ovat kuitenkin enemmän ylimielisiä. Kaiken pitää mennä heidän tahtonsa mukaan. He ovat mielestään aina oikeassa ja kaikki muut väärässä. Vaikka he olisivat (myös omastakin mielestään) väärässä, he eivät sitä myönnä. Ylpeys on itsekkyyttä, arvostaen ja suosien vain itseään. Minun agendani, minun näkökulmani eikä kenenkään muun.

Ylpeys loukkaantuu helposti. (Kuinka sä voit sanoa mulle noin?)

Ylpeys ärsyyntyy helposti. (Mä en sanonut noin!)

Ylpeys katkeroituu nopeasti.  (Mä en enää ikinä puhu hänelle.)

Ylpeys rikkoo hyvin helposti ihmissuhteen, jos on väärinymmärretty.

Hengellinen ylpeys avaa ovia myös toisille sielunvihollisen hengille ja sokeuttaa ja valehtelee. Leviatan viihtyy ylpeyden yhteydessä ja iskee siihen. Ylpeys on valtaisa ongelma seurakuntaruumiissa: asemasta, lahjoista, voiteluista, rukouselämästä, minulla on enemmän kuin toisilla. Myös kateus on pohjimmiltaan ylpeyttä. Leviatanin kanssa ei kannata leikkiä. Sanasta (mm. Jobin luvut 40 ja 41) paljastuu tämän todellinen luonne – ivaaminen, pilkkaaminen, pettäminen. Ihmiset tämän henkivallan vaikutuksen alaisuudessa halveksivat ja ylenkatsovat toisia ihmisiä. He ovat uhmakkaita ja haastavat auktoriteetteja. Leviatanin päämäärä on pettää toiveesi ja tappaa unelmasi.

Jobin kirjan luku 41 avaa meille Leviatanin todellista luonnetta.  Seuraavassa muutama esimerkki: pettävä järkeily, leukojen louskuttelu kertoo ylpeästä asenteesta ja mielestä, hengellisestä terrorismista, läpitunkemattomasta ylpeydestä, yhtäkkisistä sekoittavista hyökkäyksistä, sanoista jotka polttavat. Se vapauttaa pelkoa ja kauhistuttaa vetäytymään, se on kova taistelussa jne. Sen vaikutuksen alla alkaa näky hämärtyä.

Ehditkö jo ihmetellä, miksi halusin avata röyhkeän ja ylimielisen henkivallan ominaisuuksia? Muistutan vielä, että Jumalalla on meille suunnitelma ja strategia vapautua parantumiseen. Haastan meitä kaikkia valvomaan ja tarkkailemaan omaa elämäämme. Puhdistumaan Karitsan veressä ja suuntaamaan elämämme Raamatun mukaan. Jumalan Sana on terävämpi kuin kaksiteräinen meikka. Jumalan totuus saa meidät irti Leviatanin kieroutuneista valheista. Pyydämme Jumalalta anteeksi, että olemme uskoneet sielunvihollisen valheita ja nyt pyydämme, että Hän auttaa meitä Jeesuksen seuraajia Suomessa erottelemaan selkeämmin. Pata kiehuu ja saa Leviatanin nousemaan pintaan. Kääntäkäämme katseemme Jeesuksen tulisiin silmiin. Tutkitaan Raamattua ja opitaan tunnistamaan Jumalamme rohkaiseva ääni. Kun meillä on Jeesus, meillä on kaikki.

Olen kuullut runsaasti upeita Jumalan mielen mukaisia rukouksia yhteydestä ja rakkaudesta, mutta samaan aikaan kuuluu ilkeitä juoruja tai huhuja juoruista ja syrjivää erottelua. Nyt on aika suunnata elämä rukouksiemme mukaan, Jumalan Sanan mukaan. Voisimmeko yhdessä päättää, että yritämme nitistää Leviatanin vaikutuksen omassa elämässämme. Voisimmeko lopettaa juoruilun ja pahan puhumisen. Uskon vahvasti, että kun erottaudumme Jumalalle kokosydämisesti, sen hedelmänä on kansan herääminen. Sitähän rukoilemme ja odotamme – kirkkauden voimallista lisääntymistä. Pyritään itse olemaan se muutos, jonka haluamme nähdä.

Kun olemme alkaneet ravistella Leviatanin vaikutusta omasta elämästämme, käyttäkäämme aikaa myös rukoillaksemme kaikkien tämän maan uskovien puolesta, että Jeesuksen seuraajat, seurakunnat ja niiden johtajat havaitsisivat entistä herkemmin ja nopeammin Leviatanin touhut. Ja irtisanoutuisi niistä nopeasti. Vanhurskaan rukous voi paljon, kun se kohoaa aidosta sydämestä!

Ef.6:12 ”Emmehän me taistele verta ja lihaa vastaan vaan hallituksia ja henkivaltoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita ja taivaan avaruuden pahoja henkiolentoja vastaan.”

PROPHECY, EUROPEAN PROPHETIC CONSULTATION BROADCAST

PROPHECY, EUROPEAN PROPHETIC CONSULTATION (for the year 2023)
FINLAND: Johanna Tunturipuro

 • WATCHMAN ANOINTING
  For the last 12 years my apostolic alignment has been Dr. Chuck Pierce, Glory of Zion. In the fall of 2019 he prophesied (suddenly in Jerusalem) that Finland will receive the powerful Watchman anointing and be forerunner in the North. Because of that prophecy, I have equipped trained and gathered together watchmen, intercessors and gatekeepers.
  And now God says: ”Now what has been prepared in secret (End time watchmen and prophets) will arise and start ministering in the new anointing, in My power. Now I am releasing an accurate discernment and a deeper seeing in the Spirit. I will point watchmen, gatekeepers and intercessors in Finland. Receive powerful anointing and courage to move forward. Don’t be afraid, now is the time for the north. Prepare and consecrate yourself, because soon I will do new things.”
  Joshua 3:5
  ” Joshua told the people, ”Consecrate yourselves, for tomorrow the Lord will do amazing things among you.”
  Joshua 1:9
  ” Have I not commanded you? Be strong and courageous. Do not be afraid; do not be discouraged, for the Lord your God will be with you wherever you go.”
 • ANGELS OF BREAKTHROUGH. Increasing angelic activity.
  The closer we live to the events of the End Times, the more the Father activates the angels to minister. And now God says: ”Over the last 10 years I have released angels of breakthrough. These ministering spirits have prepared you – prophets of Finland, that My plans will come true. I have activated many angels to serve. AND NOW these angels of breakthrough are being activated in their mission as my people begin to decree and declaire My Word more and more. Prophecy, prophecy, activate all the heavens host. We decree that the Messiah is going before us and we will break through.
  Micah 2:13
  ”The One who breaks open the way will go up before them; they will break through the
  gate and go out. Their King will pass trough before them, the Lord at their head.”
 • COMPANY OF PROPHETS ARISE FOR STRATEGIC PLACES
  The Holy Spirit has spoken to my heart that during the year 2023, He will inspire and raise company of prophets in the strategic cities of Finland, who will work in oneness. These people are the prophetic voices of the End Time Remnant. They are wholehearted and follow Jesus on His terms (not their own agendas and terms). Now the birthing prophets and their midwives (intercessors) are rising and new voices are starting to be heard. The fearless and radical prophets arise. Now is the time to be a voice and not just an echo. We need everyone. Now the prophets and prophetic people should leave their (comfort zone) come together and be empowered in the Spirit. It is good to be in a secret place with
  God, but it is also a time to come together and strengthen others in faith.
  God has spoken about a few cities during the next spring where He wants to gather the prophetic remnant of the End Times together.
  Together we will get a revelation of how God wants his prophets to show direction and strengthen others to stand strong. The end time army of prophets and worshippers will arise. Now is the time to stand strong, because the spirit of deception is rising and at the same time a great awakening is at hand. Now it’s time Prophets of end time remnant arise.
  1.Samuel 10:5
  ”After that you will go to Gibeah of God, where there is Philistine outpost. As you approach the town, you will meet a procession of prophets coming down from the high place with lyres, timbrels, pipes and harps being played before them, and they will be prophesyin.”
 • SUDDEN THINGS HAPPEN AT GOVERNMENT AND EDUCATION MOUNTAINS IN THE SPRING. SUDDENLIES. CHANGE IS COMING. New people with fresh anointings will move to the new positions. A lot of sudden events will occur. God will do new things with wholehearted people. NOW it is very important to keep the first commandment given by Jesus as the first and greatest in everyone’s life.
  Matthew 22:37
  ”And Jesus replied to him, ”You shall love the Lord your God with alla your heart, and with all your soul, and with all your mind. This is the first and greatest commandment.”
 • JUDAH GO FIRST. Judah is praise. When Judah rises, apostolic and prophetic worship arise, the borders are protected. Worship is our warfare and praise is our weapon. This decade, decade of mouth and speaking (decade of PAY in God’s prophetic calender), it is very important and powerful to praise God’s greatness and proclaim His words. Judah is apostolic – prophetic team, who use voice and movement. When Judah rises, when praise arise the enemy must leave. New sound is rising. A special voice and sound in every country. Different. Mighty. We see the awakening begin. For Finland, Judah is arising and
  the borders are protected.
  I saw the Lion of Judah coming and resting over the northern land, Finland. No one could disturb His rest, no one from any direction. Next the lion stood up, stepped into Scandinavia, jumped into Europe. Awakening is coming.
  I understood, Jesus comes and gives fire. And after that we must keep the fire going and never let it go out. Praise is our weapon. Jesus is our altar and we give our life as a living sacrifice. That’s our highest worship.
  Romans 8:11
  ” And if the Spirit of him who raised Jesus from the dead is living in you, he who raised Christ from the dead will also give life to your mortal bodies because of this Spirit who lives in you.”

MIKÄ ON EKKLESIA?

JUMALAN ”UUSI VIINILEILI” – APOSTOLINEN JA PROFEETALLINEN SEURAKUNTA, ENNALLEEN ASETETTU.

MITÄ JUMALA ON TEKEMÄSSÄ?

Jumala on ennalleen asettamassa seurakuntaansa – EKKLESIAA. Hän nostaa seurakunnan jäännöksen tasolle, missä toimitaan Jumalan voimassa, niin että alueet voivat muuttua ja Jumalan valtakunta laajentua. Jumalan asettama päämäärä seurakunnalle on olla Jumalan läsnäolon paikka. Niin kuin 2.Moos.25:8-9 mainitsee, olla pyhäkkö, Jumalan asumus.

1.Piet.2:5 ”Rakentukaa itsekin elävinä kivinä hengelliseksi huoneeksi, pyhäksi papistoksi, uhrataksenne hengellisiä uhreja, jotka Jeesuksen Kristuksen kautta ovat Jumalalle mieluisia.”

Ef.2:19-22 ”Te ette siis enää ole vieraita ettekä muukalaisia, vaan te olette samaa kansaa pyhien kanssa ja Jumalan perheväkeä, apostolien ja profeettojen perustukselle rakennettuja, kulmakivenä itse Kristus Jeesus. Hänessä koko rakennus liittyy yhteen ja kasvaa pyhäksi temppeliksi Herrassa. Hänessä tekin rakennutte yhdessä muiden kanssa Jumalan asumukseksi Hengessä.”

Edelliset jakeet kuvaavat sitä, mitä Jumala on tekemässä tänä aikana. Nyt on seurakunnan järjestäytymisen aika. Seurakuntaa kuvataan monella eri tavalla: Jeesuksen ruumiina, johon kaikki ovat sitoutuneet. Jeesuksen morsiamena, jota syvästi rakastetaan. Jumalan perheenä sekä Hänen temppelinään. Kaiken päämäärä on Jumalan kirkkaus ihmisten keskellä.  

MIKÄ ON UUSI VIINILEILI?

Se on nahkainen astia, jossa voi säilyttää ja kuljettaa viiniä. Uusi viinileili on joustava ja antaa viinin käymiseen tilaa laajentua. Kun viinileili ikääntyy, se tulee VANHAKSI, siitä tulee kova, eikä sitä voi enää käyttää. Jeesus sanoi, ettei uutta viiniä voi laittaa vanhaan viinileiliin. Uusi viini laitetaan uusiin viinileileihin.

Luuk.5:37-38 ”Eikä kukaan laske uutta viiniä vanhoihin nahkaleileihin. Silloinhan uusi viini rikkoo leilit, viini valuu maahan ja leilit menevät pilalle. Ei, uusi viini on laskettava uusiin leileihin.”

Ef.4:7-13 UUSI VIINILEILI

”Mutta itse kullekin meistä on annettu armo Kristuksen lahjan mitan mukaisesti. Sen tähden sanotaan: ”Hän nousi korkeuteen, otti vankeja saaliikseen ja antoi lahjoja ihmisille.” Mitä sitten merkitsee se, että hän nousi korkeuteen, ellei sitä, että hän oli laskeutunut myös alas, maan alimpiin paikkoihin? Hän, joka laskeutui alas, nousi myös kaikkia taivaita ylemmäksi täyttääkseen kaiken. Hän antoi toiset apostoleiksi, toiset profeetoiksi, toiset evankelistoiksi, toiset paimeniksi ja opettajiksi tehdäkseen pyhät valmiiksi palvelutyöhön, Kristuksen ruumiin rakentamiseen, kunnes me kaikki saavutamme ykseyden uskossa ja Jumalan Pojan tuntemisessa, kypsän miehuuden Kristuksen täyteyden täysi-ikäisyyden mitan.”

Ef.2:19-22 APOSTOLIS-PROFEETALLINEN PERUSTUS

”Te ette siis enää ole vieraita ettekä muukalaisia, vaan te olette samaa kansaa pyhien kanssa ja Jumalan perheväkeä, apostolien ja profeettojen perustukselle rakennettuja, kulmakivenä itse Kristus Jeesus. Hänessä koko rakennus liittyy yhteen ja kasvaa pyhäksi temppeliksi Herrassa. Hänessä tekin rakennutte yhdessä muiden kanssa Jumalan asumukseksi Hengessä.”

JUMALAN KIRKKAUS ON UUTTA VIINIÄ, vain uusi viinileili voi kantaa sitä. SEURAKUNTA on VIINILEILI. Jumala haluaa koko ajan antaa uutta viiniä, mutta Hän tarvitsee viinileilin uudelle viinille, eli astian, joka pystyy sen vastaanottamaan. Jumala odottaa, että me valmistaisimme uuden viinileilin Hänelle. (Ef.4:11-12) Tätä kutsutaan APOSTOLISEKSI SEURAKUNNAKSI. Viisi elementtiä = uusi viinileili

 • Apostolit edustavat Jumalan AUKTORITEETTIA. He ovat ihmisiä, jotka saavat Jumalan järjestyksen seurakuntaan, luovat perustuksen sekä huolehtivat palvelijoiden lähettämisestä. Apostolit ovat hyvin toiminnallisia johtajia.
 • Profeetat tuovat esiin Jumalan ilmoitusta. He ovat ihmisiä, jotka tuovat esiin profeetallisen ilmestyksen seurakunnassa, Jumalan yhteisölle antaman näyn, suunnan ja ajoituksen.
 • Opettajat tuovat esiin Jumalan OHJEITA. He ovat ihmisiä, jotka ovat lahjakkaita tuomaan esiin YMMÄRRYSTÄ Jumalan tahdosta ja Hänen teistään. He opettavat ja harjoittavat seurakuntaa täyttämään tämän tehtävän. Opettajat varustavat ihmisiä Jumalallisilla ohjeilla.
 • Paimenet välittävät Jumalan HUOLENPITOA. He ovat lahjakkaita ihmisiä lohduttamaan, hoitamaan ja suojelemaan laumaa sekä opetuslapseuttamaan uskoontulleita. He pitävät voimassa yhteyttä. Paimenet välittävät ja rakastavat.
 • Evankelistat toimivat Jumalan VOIMASSA. He julistavat evankeliumia, korjaavat satoa pimeydestä Jumalan Kuningaskuntaan. He myös tuovat esiin ihmeitä ja merkkejä. Evankelistat herättävät ihmisiä Jumalan voimalla.
 • Uuden viinileilin toiminnallinen järjestys: Evankelista tuo ihmisiä sisään Kuningaskuntaan, paimen lohduttaa ja huolehtii, profeetat antavat näkyjä / avaavat kutsua, opettajat treenaavat ja ohjeistavat, apostolit tuovat järjestystä ja laittavat oikeita ihmisiä oikeille paikoille palvelemaan.
 • Jokainen varustetaan ja siitä muotoutuu Jumalan EKKLESIA maanpäällä.
 • 16:18 ”…tälle kalliolle minä rakennan seurakuntani (EKKLESIA)…”
 • Jos emme ymmärrä mitä EKKLESIA on tai mitä se tarkoittaa, emme koskaan voi käsittää Jumalan näkyä Hänen seurakunnalleen.

MITEN RAKENNAMME UUDEN VIINILEILIN SEURAKUNNAN?

1.Kor.12:28 ”Jumala asetti seurakuntaan ensinnäkin jotkut apostoleiksi, toiseksi jotkut profeetoiksi ja kolmanneksi jotkut opettajiksi. Sitten hän antoi voimallisia tekoja, sitten armolahjoja parantaa, avustaa, johtaa, puhua eri kielillä.”

Raamatussa järjetyksellä on aina suuri merkitys. Uuden viinileilin perustus, joka toimii: 1. apostoli, 2. profeetta ja 3. opettaja. Kun tämä järjestys on kunnossa, alkaa tapahtumaan ihmeitä, parantumisia, avustamista jne.

 

MIKÄ KUNINGASKUNTA ON?

Me olemme Jeesuksessa Kuninkaallista papistoa Melkisedekin järjestyksen mukaan.

1.Piet.2:9 ”Te sen sijaan olette valittu suku, kuninkaallinen papisto, pyhä heimo ja omaisuuskansa julistaaksenne hänen jaloja tekojaan, joka on pimeydestä kutsunut teidät ihmeelliseen valoonsa.”

Melkisedek oli muinaisen Saalemin kuningas sekä Korkeimman Jumalan pappi.

Hepr.7:1 ”Tämä Melkisedek oli Saalemin kuningas ja Jumalan, Korkeimman, pappi. Kun Abraham palasi takaisin voitettuaan kuninkaat, Melkisedek meni häntä vastaan ja siunasi hänet,”

Arvoituksellisella Melkisedekillä ei ollut alkua eikä loppua, hän on ikuinen olento, Kristukseen verrattavissa (Hepr.7:3). Jumala oli asettanut hänet kuninkaaksi / papiksi Saalemiin, eli samaan paikkaan, jota myöhemmin kutsuttiin Siionin vuoreksi, paikkaan, jossa oli Daavidin Ilmestysmaja.

Hepr.7:3 ”Isättömänä ja äidittömänä, vailla sukuluetteloa, ilman päivien alkua ja elämän loppua hän (Melkisedek) on Jumalan Poikaan verrattavissa, ja hän pysyy pappina ikuisesti.”

Daavid ymmärsi kuningas / pappi roolin ja toimi siinä pätevästi. Kun arkki tuotiin Siionin vuorelle Daavidin Ilmestysmajaan, niin Daavid pukeutui sekä papiksi että kuninkaaksi.

1.Aik.15:27 ”Daavid oli pukeutunut hienosta pellavakankaasta tehtyyn viittaan (KUNINGAS). Samoin olivat pukeutuneet kaikki leeviläiset, jotka kantoivat liitonarkkua, ja laulajat sekä Kenanja, joka johti kantamista. Daavidilla oli yllään myös pellavainen kasukka (PAPPI).

Jumala hyväksyi Daavidin sekä kuninkaana että pappina. Daavid profetoi, että Messias tulee toimimaan kuningas / pappi -tehtävässä.

Ps.110:4 ”Herra on vannonut eikä muuta mieltään: ”Sinä olet pappi ikuisesti, Melkisedekin järjestyksen mukaan.”

Jeesus on ”ikuinen pappi” Melkisedekin järjestyksen mukaan.

Hepr.5:10 ”Häntä Jumala kutsuu ylipapiksi ”Melkisedekin järjestyksen mukaan”.

Meidän kuningasten Kuninkaamme ja meidän Ylipappimme Herran edessä!

Apostoli Paavali kirjoittaa 1.Piet.2:9, että nyt me olemme KUNINKAALLISTA PAPISTOA. Tämä tarkoittaa, että me emme ole ainoastaan pappeja Jumalan edessä, vaan olemme KUNINKAALLISIA pappeja: sekä kuninkaita että pappeja. Tämä tarkoittaa paljon enemmän, kuin että käymme seurakunnassa ja kannatamme varoillamme seurakunnan toimintaa. Tämä tarkoittaa, että jokainen Jeesuksen seuraaja on papistoa (palvelee / palvoo Jumalan edessä), ja että Jeesus on antanut meille Hänen kuninkaallisen auktoriteettinsa.

Ymmärtääksemme Jumalan mielen mukaisen Ekklesian merkityksen, on ensin hyvä ymmärtää mitä tarkoittaa KUNINGASKUNTA, joka on yksi suurimmista Raamatun teemoista.

Matt.6:33 ”Etsikää ennen kaikkea Jumalan valtakuntaa (KUNINGASKUNTAA) ja hänen vanhurskauttaan, niin teille annetaan lisäksi myös kaikki tämä.”

Etsikää aina ensin Jumalan Kuningaskuntaa! Jeesuksen sanoma: KUNINGASKUNTA ON KÄSILLÄ.”

Raamattu opettaa, että Taivaassa on VALTAISTUIN ja valtaistuimella istuu Jeesus, joka HALLITSEE! Kuningaskunta on siis aina siellä, missä Jeesus hallitsee. KUNINGASKUNTA tarkoittaa HALLITSEMISTA! Siellä mihin Jeesuksen hallinta on perustettu, sinne myös Jumalan Kuningaskunta on tullut. Jeesus opetti meitä rukoilemaan: ”Tulkoon Sinun valtakuntasi (KUNINGASKUNTASI), tapahtukoon Sinun tahtosi niin maan päällä, kuin se on Taivaassa.”

Jeesus kehoitti rukoilemaan Jumalan tahtoa, Hänen hallintavaltaansa maan päälle. Kun Jumalan TAHTO tapahtuu maan päällä, niin kuin se on Taivaassa…. silloin JUMALAN KUNINGASKUNTA on tullut.

Mitä näyttää, kun Jumalan tahto on täydellisesti läsnä?

Loistava esimerkki on SIION (ajaton Jumalan ilmestymisen paikka, missä Jumalan luodut kruunaavat Häntä). Huomio SIIONIN vuori (eri asia kuin SIION) on fyysinen paikka, johon Daavid rakensi Jumalan pyynnöstä Ilmestysmajan, jossa Jumalaa palvottiin päivin ja öin kokoaikaisesti ja jossa Jumalan kirkkaus lepäsi. Jumalan tahto on AINA täydellisenä kirkkauden läsnäolossa, SIIONISSA. Kirkkaudessa, esimerkiksi Taivaassa ei ole sairautta, ei kipua, ei syntiä, ei puutetta, joita Saatana yrittää tuoda esiin täällä maan päällä.

Jeesus sanoi, että kun Jumalan tahto maan päällä on niin kuin Taivaassa, KUNINGASKUNTA on tullut maan päälle. Kun KUNINGASKUNTA manifestoituu, se tarkoitaa, että TAIVAS manifestoituu täällä maanpäällä.

Ps. 110:2 ”Herra ojentaa sinun voimasi valtikan Siionista: ”Hallitse vihollistesi keskellä!”

Ps. 78 Näemme, kuinka Jumala laittoi pyhäkkönsä Siioniin juuri niin kuin Taivaassa. Voisiko olla niin, että Jumala oli siirtämässä komentokeskusta Taivaallisesta Siionista maanpäälliseen Siioniin, sinne mihin Daavid laittoi telttamajansa. Siitä maanpäällisestä komentokeskuksesta, jossa Jumala oli kruunattu Israelin ylistyslauluilla (Ps.22:4), tulisi hallintapaikka.

Joh.12:31 maa on Saatanan hallussa. Uudessa Testamentissa Paholaista kutsutaan ”maailman ruhtinaaksi”.

Jeesus sanoi, että Saatana on tullut varastamaan, tappamaan ja tuhoamaan, mutta Hän on tullut tuomaan elämän ja yltäkylläisyyden. (Joh.10:10) Elämme vihollisen alueella. Siksi maailmassa on vielä kipua ja kärsimystä.

ON KAHDEN KUNINGASKUNNAN KONFLIKTI. Jumalan KIRKKAUDEN Kuningaskunnan ja Saatanan PIMEYDEN valtakunnan konflikti. Jumala kutsuu seurakuntaansa manifestoimaan HÄNEN HALLINTAANSA keskellä Saatanan hallinta-aluetta. Se tarkoittaa SOTAA!

KUNINGASKUNNASSA on kyse siitä, kuka HALLITSEE!

Kun tuomme esiin Jumalan Kuningaskuntaa, se tarkoittaa, että tuomme esiin Hänen hallintavaltaansa ja tahtoaan täällä maan päällä. Tuo on osa seurakunnan kutsua. Tämän takia, kun Jeesus puhui Hänen ”seurakunnastaan”, Hän käytti kreikankielistä sanaa EKKLESIA. Yleensä käännämme sanan EKKLESIA sanalla seurakunta, mutta sitä sana EKKLESIA ei tarkoittanut Jeesuksen päivinä.

EKKLESIA ei ollut uskonnollinen sana. Sillä ei ollut uskoon eikä uskontoon liittyvää kontekstia. Se oli sekulaari, maallinen sana, joka oli Rooman valtakunnassa tuttu sana. Se oli HALLINNOLLINEN SANA.

 

MITÄ TARKOITTAA EKKLESIA, MIKÄ SE ON?

Tästä ovat opettaneet myös Dutch Sheets, Robert Heidler sekä Chuck Pierce.

Antiikin aikana, kun Rooman armeijat valloittivat uusia alueita, he perustivat ryhmiä, jota kutsuttiin nimellä EKKLESIA. EKKLESIA oli MUUTOSVAIHEEN TIIMI. Tämä tiimi meni valloitettuun kaupunkiin ja tunkeutui (meni, murtautui läpi) hallintoon, sosiaalisiin rakenteisiin ja kouluhin. He opettivat ihmisille kieltä, tapoja ja Rooman traditioita. Heidän tavoitteensa oli MUUTTAA KULTTUURIA enemmän Rooman kulttuurin mukaiseksi. He esittelivät Rooman arvoja ja ihanteita niille määrätylle alueelle. He auttoivat entisiä barbaareja oppimaan, mitä tarkoittaa elää Roomalaisena.

EKKLESIALLA oli hallinnollinen valta sekä toimivalta alueilla, joihin heidät oli lähetetty. Tiimi varmisti, että Rooman imperiumin lakeja noudatettiin. Tuloksena oli, että vallatun alueen asukkaat oppivat roomalaisena elämisen edut ja vastuut. Ekklesia -sanalla oli myös merkityksiä uloskutsutut, koolle kutsutut, kansankokous. Aina se tarkoitti erikseen määriteltyä ryhmää.

Kun Jeesus valtasi (tunkeutui) Saatanan Kuningaskuntaan ilmestyen keskuuteemme, Hän tuli perustamaan HÄNEN EKKLESIAANSA maan päälle. Hän etsi itselleen seuraajia, opetuslapsia. Hän alkoi rakentamaan EKKLESIAA, joka Hänen ristintyönsä jälkeen alkaisi levittämään KUNINGASKUNNAN todellisuutta. Tästä Hän opetti 40 päivää ylösnousemuksensa jälkeen.

Me olemme Jumalan EKKLESIA. Me olemme hallinnollinen ruumis. Meidät on kutsuttu vastustamaan ja voittamaan paholaisen voima, niin että Jumalan Kuningaskunta, Jumalan voima ja kirkkaus voivat ilmestyä maan päällä.

Tämän takia Uuden Testamentin kirjoittajat käyttivät sanaa EKKLESIA kuvaamaan seurakuntaa.

Kun Paavali kirjoittaa Ef.4, että me olemme Jumalan Ekklesia, hän tarkoitti tätä edellä kuvailtua asiaa. Efeson ihmiset ymmärsivät heti mistä Paavalin julistuksessa oli kyse.

Seurakunta, Jeesuksen seuraajat, ovat kutsutut vaikuttamaan yhteiskuntaan JUMALAN EKKLESIANA. Tuota Jeesus tarkoitti, kun sanoi, että olette ”maan suola”. Tämä tarkoittaa, että jokainen Kristitty tarvitsee varustamista poistaakseen paholaisen ja asettaakseen Jumalan Kuningaskunnan hallinnan omalle vaikutusalueelleen.

 

KUINKA VOIMME TUODA ESIIN KUNINGASKUNNAN HALLINTAA MAAN PÄÄLLÄ?

Tuomalla esiin Jumalan voimaa. Odottamalla Jumalan lähettämistä. Antamalla Jumalan täyttää suumme Hänen sanoillaan.

Jeesus tuli maan päälle ja tuhosi vihollisen töitä tuoden Jumalan hallinnon maan päälle.

Hän toi esiin JUMALAN VOIMAA.

 • Kun rukoilemme sairaitten puolesta ja näemme heidän parantuvan, tuomme esiin Jumalan hallintoa.
 • Jumala haluaa, että ymmärrämme Hänen EKKLESIANAAN, että meillä on auktoriteetti rukouksessa ja ylistyksessä VOITTAA vihollisen suunnitelmat. TÄMÄ ON KUNINGASKUNNAN HALLINTAA. Näin tapahtuu, kun toimimme Jumalan EKKLESIANA.
 • Tuomme esiin Jumalan EKKLESIAN hallintaa VOIMASSA, RUKOUKSESSA, YLISTYKSESSÄ SEKÄ PROFEETALLISILLA JULISTUKSILLA.

Raamatullinen periaate: Kun Jumalan profeetalliset julistukset vapautetaan ilmapiiriin, tapahtuu muutos.

 • Jumala on luonut ja kutsunut Hänen EKKLESIANSA.
 • EKKLESIA on hallinnollinen, lainsäädännöllinen elin.
 • EKKLESIA asettaa rajoja.
 • EKKLESIA tekee julistuksia ja muuttaa lakeja.
 • Kun seurakunta / yhteisö / Jeesuksen seuraajat, JUMALAN EKKLESIA, tekevät profeetallisia julistuksia, asiat ja tilanteet MUUTTUVAT.

Apostolisen yhteisön ennalleen asettaminen, missä viitahoinen Kristuksen lahja toimii:

 • Kutsuttu olemaan opetus- ja varustusyhteisö, kansallisesti ja kansainvälisesti
 • Kokoontumispaikka ylistysjuhlille ja Raamatullisille juhlille
 • Varustamo seurakunnalle, kotona kokoontuville ryhmille ja muille palvelutehtäville
 • Viisitahoisen palvelulahjan toimimisen paikka
 • Lähettävä keskus: lähettää apostolis-profeetallisia tiimejä kansoihin

 

THE PROPHETIC WORD FOR THIS MOMENT

Prophetic encouragement 8.10.2022

Johanna’s blog in English, translated by Miikkapekka Heikkilä

While studying the Bible I understand that during this week (08102022) in biblical timeline in the Old Testament the Ark of the Covenant was brought to the Temple of Solomon from the mount of Zion. 

1.Kings.8:1-11

”Then King Solomon summoned into his presence at Jerusalem the elders of Israel, all the heads of the tribes and the chiefs of the Israelite families, to bring up the ark of the LORD’s covenant from Zion, the City of David. All the Israelites came together to King Solomon at the time of the festival in the month of Ethanim, the seventh month. When all the elders of Israel had arrived, the priests took up the ark, and they brought up the ark of the LORD and the tent of meeting and all the sacred furnishings in it. The priests and Levites carried them up, and King Solomon and the entire assembly of Israel that had gathered about him were before the ark, sacrificing so many sheep and cattle that they could not be recorded or counted. The priests then brought the ark of the LORD’s covenant to its place in the inner sanctuary of the temple, the Most Holy Place, and put it beneath the wings of the cherubim. The cherubim spread their wings over the place of the ark and overshadowed the ark and its carrying poles. These poles were so long that their ends could be seen from the Holy Place in front of the inner sanctuary, but not from outside the Holy Place; and they are still there today. There was nothing in the ark except the two stone tablets that Moses had placed in it at Horeb, where the LORD made a covenant with the Israelites after they came out of Egypt. When the priests withdrew from the Holy Place, the cloud filled the temple of the LORD. And the priests could not perform their service because of the cloud, for the glory of the LORD filled his temple.”

In the New Testament we can read of the woman with the issue of blood. She was determined to be healed just as long as she touched Jesus. 

Mark.5:25-34

”And a woman was there who had been subject to bleeding for twelve years. She had suffered a great deal under the care of many doctors and had spent all she had, yet instead of getting better she grew worse. When she heard about Jesus, she came up behind him in the crowd and touched his cloak, because she thought, “If I just touch his clothes, I will be healed.” Immediately her bleeding stopped and she felt in her body that she was freed from her suffering. At once Jesus realized that power had gone out from him. He turned around in the crowd and asked, “Who touched my clothes?” “You see the people crowding against you,” his disciples answered, “and yet you can ask, ‘Who touched me?’ ” But Jesus kept looking around to see who had done it. Then the woman, knowing what had happened to her, came and fell at his feet and, trembling with fear, told him the whole truth. He said to her, “Daughter, your faith has healed you. Go in peace and be freed from your suffering.”

Both stories speak about the breakthrough of His glory. Now it is time to celebrate, as we near to the celebration of the feasts of Tabernacle. This month is a defining month for new beginnings. In Gods prophetic calendar the month of Tishrei begins with the blowing of the trumpets and with His one commandment: that all of His own people should listen to the sound of the shofar (the trumpet). It is a WAKE-UP CALL! We need this wake-up call: WAKE UP! This starts a 10 day period of seeking Gods will and turn from your own ways and back to Him. To repent, to turn back, to be renewed in your mind. 

When God gives a wake-up call, it is time to turn back from the things that came between you and Him. This call is simple: COME CLOSER TO HIM. The day of atonement (Jon Kippur) follows this period and it is a very holy day for the Jews. We want to be cleansed by the blood of the Lamb give all our sins for them to be covered. We will be completely renewed for His purposes.

1 John 1:9

”If we confess our sins, he is faithful and just and will forgive us our sins and purify us from all unrighteousness.”

Now, we come closer to that celebration of the Glory. For this exact time, the bringing of the Ark of the Covenant, the temple was filled with the glory of God. By touching Jesus (the glory) the woman was healed. Now it is time to align yourself to Him and so to His breakthrough and His options for you. Hallelujah!

Now it is time to prepare yourself and to be alert. Because the devil wants to hinder your breakthrough and strangle the life out of the followers of Jesus. The darkness will try to hit you with tiredness, lack of passion, prayerlessness and lack of worship. The spirit of python speaks lies to entice you to witchcraft and feel yourself completely exhausted. It wants to overwhelm you with hopelessness. No desire to pray, to worship, no desire for anything. 

The Spirit of Pythons goal is to cut your connection to God. It wants to strangle your prayer life and cloud your ears from the voice of the Holy Spirit. Both are so important for a victorious life with Jesus. You want to wrap yourself to a blanket and disappear from the world. Python aims for the warriors and for them to give up their weapons. Jentezen Franklin says: “The python spirit aims for one thing: your breath. It’s tactic is to wrap slowl around its victim and to start squeezing. Little by little, tighter and tighter it will stifle and wear out its victim, until the lungs are destroyed”

Do you feel like the passion for God is lost? And the desire for the Word, prayer and worship is gone? That is the tactic of the spirit of python. Don’t the battles ever end? Trouble after trouble, at home, at work, in your marriage. Those are the works of the spirit of python, recognize them!

This spirit of divination wants to strangle the life of the Holy Spirit in you. It wants to cut away the close relationship to God and hinder your seeing and prophesying. At first the spirit of python just looks for its place and wraps itself smoothly. You won’t notice it before it starts to strangle. The deadly plan – this spirit reminds you of your past and your past wounds. It will overwhelm you with passing circumstances and wants to make you compromise with the Word and with the Holy Spirit. 

Acts 16:16-18

”Once when we were going to the place of prayer, we were met by a female slave who had a spirit by which she predicted the future. She earned a great deal of money for her owners by fortune-telling. She followed Paul and the rest of us, shouting, “These men are servants of the Most High God, who are telling you the way to be saved.” She kept this up for many days. Finally Paul became so annoyed that he turned around and said to the spirit, “In the name of Jesus Christ I command you to come out of her!” At that moment the spirit left her.”

Paul was irritated by the situation. We are as well: when the demonic spirit tries to attack us, we feel irritated and annoyed. Python spirit attacked when they were going to the prayer room. This spirit wanted stop you from going forward. It knows that it has no power in the presence of God, so it wants to prevent you from going to the prayer and worship meeting. Python looks for when you are embracing your old wounds rather than you asking God to heal you. Demonic spirit wants you to feel empty on the inside like you were dead.

Why am I writing about Python Spirit? 

Now has begun the time when the glory breaks in. Our praise and worship has shifted to the Apostolic level to bring God kingdom down to the earth. Now it is time to be wise and to be awake, protect yourself from the darkness that by suffocating tries to isolate ja destroy God’s already started plans. Protect yourself of dullness and hopelessness. We are AWAKE and we are using are weapons of warfare and that means we WORSHIP.

We have authority in Jesus. 

Our weapons are PRAISE, WORSHIP, PROPHECY AND PRAYER.

Acts 16:25-26 They prayed and praised God —the freedom came!

”About midnight Paul and Silas were praying and singing hymns to God, and the other prisoners were listening to them. Suddenly there was such a violent earthquake that the foundations of the prison were shaken. At once all the prison doors flew open, and everyone’s chains came loose.”

Python wants to stop praying and praising but prayer and praise are they very key for getting free from Python Spirit. 

Let’s worship Almighty God and declare His greatness and celebrate His goodness. We are awake, alert and we stay in God’s protection. Now it is time to worship WHOLE HEARTEDLY AND WITH EVERYTHING WE HAVE.

Profeetallinen kehotus 08102022

PROFEETALLINEN KEHOTUS 08102022

Raamattua tutkiessa ymmärrän, että juuri tämän viikon Raamatun tapahtumiin kuuluu Liiton Arkin tuominen Siionin vuorelta Salomonin temppeliin.

1.Kun.8:1-11

”Sitten kuningas Salomo kutsui luokseen Jerusalemiin Israelin vanhimmat, kaikki heimojen ruhtinaat ja israelilaisten sukujen päämiehet, jotta he toisivat Herran liitonarkun Siionista, Daavidin kaupungista. Niin kaikki Israelin miehet kokoontuivat kuningas Salomon luo juhlaan eetanim-kuussa, joka on seitsemäs kuukausi. Kun kaikki Israelin vanhimmat olivat tulleet, papit nostivat liitonarkun. He veivät ylös temppeliin Herran liitonarkun ja ilmestysmajan sekä kaiken majassa olevan pyhän kaluston. Tämän toimittivat papit ja leeviläiset. Kuningas Salomo ja koko Israelin seurakunta, joka oli kokoontunut hänen luokseen, uhrasi hänen kanssaan liitonarkun edessä lampaita ja nautoja niin paljon, ettei niitä voitu lukea eikä laskea. Papit veivät Herran liitonarkun paikoilleen temppelin sisäkammioon, kaikkeinpyhimpään, kerubien siipien alle. Kerubit levittivät siipensä sen paikan yli, missä arkku oli, ja peittivät ylhäältäpäin arkkua ja sen kantotankoja. Kantotangot olivat niin pitkät, että niiden päät voitiin nähdä pyhäköstä aivan sisäkammion edestä, mutta ulos ne eivät näkyneet. Siellä ne ovat vielä tänäkin päivänä. Arkussa ei ollut muuta kuin ne kaksi kivitaulua, jotka Mooses oli pannut sinne Hoorebilla, kun Herra teki liiton israelilaisten kanssa heidän lähdettyään Egyptin maasta. Kun papit lähtivät pyhäköstä, pilvi täytti Herran temppelin, eivätkä he voineet pilven vuoksi toimittaa palvelustehtäviään, sillä Herran kirkkaus täytti Herran temppelin.”

Uuden Testamentin puolelta voimme lukea Verenjuoksua sairastavan naisen määrätietoisen tapahtuman, jossa hän uskoi parantuvansa, kunhan vain voi koskettaa Jeesusta.

Mark.5:25-34

Siellä oli myös nainen, joka oli kaksitoista vuotta sairastanut verenvuotoa. Hän oli kärsinyt paljon monen lääkärin käsissä ja kuluttanut kaiken omaisuutensa saamatta mitään apua, pikemminkin hän oli tullut huonommaksi. Hän oli kuullut Jeesuksesta, ja nyt hän tuli väkijoukossa hänen taakseen ja kosketti hänen viittaansa. Nainen näet sanoi: ”Kunhan vain saan koskettaa hänen vaatteitaan, tulen terveeksi.” Siinä samassa verenvuoto tyrehtyi, ja hän tunsi ruumiissaan, että oli parantunut vaivastaan. Heti kun Jeesus tunsi, että hänestä oli lähtenyt voimaa, hän kääntyi väkijoukossa ja kysyi: ”Kuka koski minun vaatteisiini?”  Opetuslapset sanoivat hänelle: ”Sinä näet väen tungeksivan ympärilläsi ja kysyt, kuka sinuun koski!” Mutta Jeesus katseli ympärilleen nähdäkseen, kuka sen oli tehnyt. Nainen oli peloissaan ja vapisi, sillä hän tiesi, mitä hänelle oli tapahtunut. Hän tuli esiin, heittäytyi maahan Jeesuksen eteen ja kertoi hänelle koko totuuden. Jeesus sanoi hänelle: ”Tyttäreni, uskosi on tehnyt sinut terveeksi. Mene rauhaan ja ole terve vaivastasi.” 

Molemmat kertomukset puhuvat kirkkauden läpumurtautumisesta. Nyt on Jumalan ylistämisen ja juhlimisen aika, kun lähestymme Ilmestysmaja juhlia (kotoisammin Lehtimajajuhla). Tämä kuukausi on merkittävä kuukausi uuden alulle. Jumalan profeetallisen kalenterin Tishrei-kuukausi alkaa Pasuunansoitonjuhlalla, johon Jumala on antanut yhden käskyn: Kaikkien Hänen omiensa tulisi kuunnella sofarin (pasuunan) ääntä. Se on HERÄTYSKUTSU. Tarvitsemme herätyskutsun; HERÄÄ! Tämä aloittaa 10 päivän ajanjakson etsiä Jumalan tahtoa ja kääntyä omilta teiltä takaisin Jumalan luo, tehdä parannusta – mielenuudistusta.

Kun Jumala antaa sinulle heräämiskutsun, silloin on aika kääntyä ja palata takaisin kaikista niistä asioista, jotka ovat päässeet Jumalan ja sinun väliin. Kutsu on: LÄHEMMÄKSI JUMALAA. Suuri Sovituspäivä seuraa tuota ajanjaksoa. Se on juutalaisille pyhin päivä. Me haluamme puhdistua Karitsan veressä ja antaa kaikki synnit veren alle ja uusiutua täysin Jumalan edessä Hänen tarkoituksiaan varten.

1.Joh.1:9 ”Jos me tunnustamme syntimme, niin Jumala, joka on uskollinen ja vanhurskas, antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.”

Tätä seuraa Ilmestymaja-juhlat. Jumalan läsnäolossa riemuitsemisen juhlaviikko. Iloitaan ja juhlitaan Hänessa ja Hänen kanssaan. Jumalan kirkkauden juhla. ”Maja meidän keskellämme” – Jeesus kanssamme.

Nyt, ajallisesti, lähestymme tuota kirkkauden juhlaa. Juuri tähän aikaan, Arkin tuonnin jälkeen, Salomonin temppeliin tuli Jumalan kirkkaus! Päämäärätietoisen naisen kosketettua Jeesusta (Hänen kirkkauttaan), tämä parantui. Nyt on aika suunnata läpimurtoon ja Jumalan mielenmukaisiin valintoihin. Halleluja!!

Mitä kuuluu tähän läpimurron hetkeen? Nyt on aika valmistautua ja olla hereillä, koska sielunvihollinen haluaa estää läpimurron ja kuristaa elämää ulos Jeesusken seuraajista. Kuinka tämä pimeys nyt yrittää iskeä? Väsymyksellä, innottomuudella, tukahduttamalla rukousta ja palvontaa. Python -henkivallan päämäärä on katkaista yhteys Jumalaan. Kuihduttaa rukouselämä, joka on kriittisen tärkeää voittoisaan elämään Jeesuksessa, sekä sumentaa Pyhän Hengen äänen kuuleminen. Python (tietäjähenki) puhuu valheita, jotta voisi saada sinut noituuden verkkoon ja tuntemaan itsesi uupuneeksi. Python haluaa painostaa sinut penseyteen. Se yrittää vallata toivottomuuteen. Ei haluta rukoilla, ei palvoa, ei huvita…. haluttaa vain kietoutua vilttiin ja vain olla, paeta maailmaa. Pythonin tähtäin on sotureissa, että luovut aseista keskellä taistelua ja käännyt pois.

Jentezen Franklin: ”Pythonin tähtäin on yksi asia: hengitys. Python -henkivallan taktiikka on kiertyä hitaasti uhrinsa ympärille ja alkaa kuristaa, vähän kerrassaan, tiukemmalla ja tiukemmalle, se tukahduttaa ja läkähdyttää uhrinsa, kunnes keuhkot on tuhottu.”

Tuntuuko, että intohimo Jumalaan on kadonnut, intohimo Sanaan on kadonnut, samoin ylistykseen, rukoukseen jne. Juuri tuo on Pythonin taktiikka. Onko taistelua aina taistelujen jälkeen? Ongelma ongelman jälkeen? Kotona, töissä, avioliitossa. Tunnista Pythonin työt!

Tämä vainaja- ja tietäjähenki haluaa kuristaa elämän (Pyhän Hengen) pois, katkaista läheisen suhteen Jumalaan (rukous ja palvonta pois), estää profetointia / näkemistä. Aluksi, kun Python vain etsii paikkaansa ja kietoutuu pehmeästi ympärille, et edes huomaa sitä, mutta pian se alkaa kuristamaan. Kuolettava suunnitelma – tämä henkivalta muistuttaa menneistä haavoista / ikävistä muistoista, kiertyy uhrinsa ympärille ja haluaa että tämä tekee kompromisseja Sanan kanssa. Se myös ryöpyttää olosuhteilla, jotta luopuisit Pyhästä Hengestä.

Ap.t.16:16-18 Paavalin ja Pythonin hengen kohtaaminen

”Mennessämme jälleen rukouspaikkaan tapahtui, että meitä vastaan tuli orjatyttö, jossa oli tietäjähenki ja joka ennustamisellaan hankki isännilleen runsaasti tuloja. Hän seurasi Paavalia ja meitä muita ja huusi: ”Nämä miehet ovat korkeimman Jumalan palvelijoita, jotka julistavat teille pelastuksen tien.” Tätä hän teki monta päivää. Siitä kiusaantuneena Paavali kääntyi ja sanoi hengelle: ”Jeesuksen Kristuksen nimessä minä käsken sinun lähteä hänestä!” Ja se lähti samalla hetkellä.”

Paavali kiusaantui tilanteesta. Samoin me: henkivaltojen yritykset saavat myös meidät hyvin kiusaantuneiksi ja ärsytetyiksi. Python iski, kun oltiin menossa RUKOUSPAIKKAAN. Tämä henkivalta halusi estää menemisen. Se tietää, että on voimaton Jumalan läsnäolossa, joten haluaa estää esim. rukous- ja ylistyskokoukseen menon. Python mieluummin katselee, kun nuolet vanhoja haavojasi, kuin että rukoilisit Jumalalta parantumista niihin. Henkivalta haluaa, että tuntisit sisimpäsi tyhjäksi, kuin kuolleeksi.

MIKSI KIRJOITAN PYTHONIN HENKIVALLASTA?

Nyt on kirkkauden murtautuminen alkanut. Ylistyksemme ja palvontamme on alkanut nousta apostoliselle tasolle, eli tuomaan Jumalan voimaa Taivaasta maan päälle. Nyt on aika olla viisas ja valvoa, suojautua tämän pimeydestä nousevan elämän tukahduttajan yrityksiin jälleen kerran eristää ja tuhota Jumalan alkaneet suunnitelmat saaden ihmiset penseiksi ja toivottomiksi. EI NIIN, nyt olemme hereillä ja käytämme sota-aseitamme eli YLISTÄMME.

Meillä on auktoriteetti Jeesuksessa.

Aseemme ovat: YLISTYS, PALVONTA JA RUKOUS

Ap.t.16:25-26

”Keskiyön aikaan Paavali ja Silas rukoilivat ja lauloivat ylistystä Jumalalle, ja vangit kuuntelivat heitä. Yhtäkkiä tuli ankara maanjäristys, niin että vankilan perustukset järkkyivät. Samassa aukesivat kaikki ovet ja kaikkien kahleet irtosivat.”

He rukoilivat ja ylistivät Jumalaa – VAPAUS tuli!

Python haluaa lopettaa rukouksen ja ylistyksen, mutta JUURI RUKOUS JA YLISTYS on avain vapauteen Python / tietäjähengestä.

KEHOTUS: ylistetään Kaikkivaltiasta Jumalaa ja julistetaan Hänen suuruuttaa ja juhlitaan Hänen hyvyyttää. Ollaan hereillä, valvotaan ja pysytään Jumalan suojassa. NYT ON AIKA YLISTÄÄ KAIKIN VOIMIN KOKOSYDÄMISESTI JA KOKONAISVALTAISESTI.

ROHKEASTI UUTEEN

NYT haluan todistaa Alttari -kokoontumisesta ja rohkaista kaikkia Jeesuksen seuraajia uuteen!

Voimallisen ylistyksen keskellä tuli tämä Sana:

”Tämä on suku, joka etsii häntä, joka etsii sinun kasvojasi, Jaakobin Jumala. Sela. Nostakaa päänne, te portit, kohotkaa korkeiksi, te ikuiset ovet! Kunnian kuningas tulee. Kuka on tämä kunnian kuningas? Hän on Herra, väkevä ja voimallinen, Herra, voimallinen sodassa. Nostakaa päänne, te portit, nostakaa päänne, te ikuiset ovet! Kunnian kuningas tulee. Kuka hän on, tämä kunnian kuningas? Hän on Herra Sebaot, hän on kunnian kuningas. Sela.”

‭‭Psalmit‬ ‭24:6-10‬ ‭FINRK‬‬

Perjantaina Alttari -kokoontumisessa Taivas aukeni erityisellä tavalla. Profeetallinen musiikki ja liikekieli yhdessä Raamatun sanojen kanssa – uutta murtautui läpi. Onhan palvonta sodankäyntiämme ja ylistys sota-aseemme. Nyt Jumala on uudistamassa taistelukykyämme. Voitelu, kuin Miriamin ja Daavidin voitelu, Kirkkaus vapautui! Uskon, että nyt uuden aikakauden pian alkaessa saamme nähdä hyvää hedelmää aikaisemmista valinnoistamme.

Profeetallisilla tanssijoilla on erityinen Jumalan antama kyky rohkaista ja johtaa toisia korkeampiin ulottuvuuksiin Pyhässä Hengessä, sekä samalla profetoida liikkeen avulla Jumalan ilmoitusta. Tällä kertaa se toi esiin todellista vapautta ja kirkkauden läpimurtautumista. Nyt on aika ottaa vastaan tätä luovuuden ja läpimurtautumisen voitelua, jota Jumala on vuodattamassa. Maa tulee täyteen Jumalan kirkkauden tuntemista!

Läpimurto ei ollut ainoastaan paikalla olevien elämään, vaan uuteen murtautumista Suomessa. Profeetallinen julistava liikekieli sekä apostolinen ylistyksen ääni tuo nyt esiin uutta, ja se murtautuu läpi. Ole kuulolla. Ole hereillä ja valvo. NYT mahdollisuus uuteen on konkreettisesti käsillä. Kirkkauden syvempi tunteminen todellisessa Jeesuksen vapaudessa. Astutaan ulos rajallisuudestamme.

Otetaan tosissaan Jumalan antamat lupaukset meille, yhteisöille, koko Kristuksen morsiamelle Suomessa.

Ollaan todella kokosydämisiä ja suunnataan kaikella Jeesuksen tuntemiseen. Nyt on aika profeetallisten ihmisten ja profeettojen kokoontua näyttämään suuntaa Jeesuksen omille tässä ajassa. Tulkoon YKSEYS!

Isä valmistelee Lopun Ajan profeettoja nousemaan ja osoittamaan tietä, kuinka seisoa Kristuksessa loppuun asti voittajana.

”Ellei profeettoja ole, kansa villiintyy, onnellinen se, joka Herran lakia seuraa.”

‭‭Sananlaskujen kirja‬ ‭29:18‬ ‭FB92‬‬

”Kun ei ole näkyä, kansa villiintyy. Autuas se, joka ottaa opetuksen varteen!”

‭‭Sananlaskut‬ ‭29:18‬ ‭FINRK‬‬

”Missä ilmoitus puuttuu, siinä kansa käy kurittomaksi; autuas se, joka noudattaa lakia.”

‭‭Sananlaskut‬ ‭29:18‬ ‭FB38‬‬

SANA SYYSKUULLE 2022

Profeetallinen sana Syyskuulle:

Jesus, bring us together 🔥❤️📣

Jeesus, tuo meidät yhteen 🕊❤️🎤

Kuningaskunnan ääni murtautuu läpi Jeesuksen seuraajissa juuri tänä aikana. Jumalan ääni nousee ja syrjäyttää kaikki väärät äänet. Tuore Kuningaskunnan ääni nousee. Uusi suosio nousee ja avaa aikaisemmin suljettuja ovia. Suosio saa meidät etenemään Kuningaskuntaa laajentaen. Astu Kuningaskunnan voimaan, ääni vapautuu, Pyhän Hengen tulessa.

Taistelun ääni on nousemassa Jeesuksen joukoissa. Kun kuulet taistelun äänen, nouse ja ylistä Jumalaa. Älä vetäydy taisteluista, jotka kuohuvat ympärilläsi. Kun näet vihollisen, Jumala näyttää sinulle kuinka taistelu voitetaan. Älä vetäydy, vaan taistele voitokkaasti.

Nyt on muutoksen aika. Mikä aikaisemmin oli omasta mielestä todellisuutta, se ei enää ole sitä, kaikki muuttuu uuteen. Nyt on aika olla lähempänä Jeesusta kuin koskaan aikaisemmin. Jumala on taistelukentälläsi ja vie sinut voittoon. Profeetta Elia oli voitokkaasti taistelevaa Gaadin sukukuntaa. Eliakin taisteli pelottomasti Iisebeliä ja Baalin profeettoja vastaan. Tämä linkittyy juuri tähän ajanjaksoon. Tämä sukukunta tiesi ja tunsi, mitä tarkoitti seistä Jumalan kanssa taistelukentällä voitokkaasti.

Nyt sota-asu päälle antaen Jumalan opettaa kädet taistelemaan ja sormet sotimaan.

Daavidin psalmi: ”Kiitetty olkoon Herra, minun kallioni, joka opettaa käteni taistelemaan, sormeni sotimaan.”‭‭Psalmit‬ ‭144:1‬ ‭FINRK‬‬

OLETKO TÄMÄN AJAN NOOA?

PROFEETALLINEN SANA 11.08.2022

OLETKO TÄMÄN AJAN NOOA?

Herra näki, että ihmisen pahuus oli suuri maan päällä ja että kaikki hänen sydämensä ajatukset ja taipumukset olivat kaiken aikaa ainoastaan pahat (1.Moos.6:5). Mutta sitten oli Nooa, joka sai armon Herran silmissä. Hän oli hurskas, nuhteeton ja eli Jumalan yhteydessä. Jumala puhui Nooalle ja tämä kuunteli, ymmärsi, luotti Jumalaan ja alkoi toimia, niin kuin Jumala oli häntä pyytänyt. Jumala kertoi Nooalle lähettävänsä vedenpaisumuksen maan päälle (jae 17) ja hävittävänsä taivaan alla kaiken pahuuden, jota näki ihmisissä. Jumala antoi ohjeita ja Nooa kuuli, ymmärsi, luotti ja toimi. Hän teki kaiken (jae 22) aivan niin kuin Jumala oli pyytänyt häntä tekemään. Kun arkki oli valmis ja elämet ja ihmiset olivat sen sisällä, Jumala itse sulki oven Nooan jälkeen (7:16). Sitten vedenpaisumus alkoi hävittäen kaiken elollisen maan päällä.

Elämme aikaa, joka on monella tapaa haastava. Vihollinen yrittää monin tavoin saada katseemme kääntymään toisaalle, pois Jeesuksesta, Mestaristamme. Vihollinen yrittää ansoittaa meitä kiinnittymään maailman asioihin ja itsekkäisiin haluihin. Saatana haluaa, että palvoisimme jotain muuta kuin Kaikkivaltiasta Jumalaa. Nyt on erittäin tärkeää olla tarkka Sanan totuudesta ja valvoa, olla hereillä. Vihollinen sokaisee ihmisiä, etteivät he edes kuulisi, kun heille puhutaan totuutta rakkaudessa. Tuntuuko ettei yhteys enää toimi eikä kommunikointi tuota haluamaamme tulosta? Näetkö paljon välinpitämättömyyttä ja suuttumista, kun yritämme tuoda ilmestystä ja pelastussanomaa esille? Onko haasteellista olla palava näinä aikoina? Koetko itsesi oudoksi, kun kerrot ihmisille parannuksenteon mahdollisuudesta Jeesuksen veren voimassa?

Meidän tulee puhua ja julistaa totuutta rakkaudessa, vaikka tuntuisi ettei meitä kuunnella. Pysytään palavina ja kokosydämisinä. Ei Nooaakaan kuunneltu, ihmeteltiin ja pidettiin lähinnä typeränä. Kuka nyt rakentaisi ison laivan kuivalle maalle, jossa koskaan ei ole satanut. Tämän ajan Nooat valmistavat ihmisiä kohtaamaan pian takaisin tulevan Jeesus Messiaan. On haasteita, mutta älä pysähdy, vaan jatka eteenpäin vahvasti katse Jeesuksessa ja luottaen uskossa Jumalaan, joka on uskollinen.

Matt.24:37-38 kirjoittaa, että niin kuin oli Nooan päivinä, niin on oleva myös Ihmisen Pojan tullessa. On paljon yhtäläisyyksiä Nooan ajassa ja tässä ajassa. Tiedämme, ja olemme kuulleet runsaasti julistusta, kuinka paha maailma on ja kuinka runsaasti ilkeitä vääryyden asioita tapahtuu ympärillämme. (2.Tim.3:1-5)

MUTTA. Jumala haluaa, että katsomme asiaa nyt eri näkökulmasta, Nooan näkökulmasta. Jumala etsii juuri tällä hetkellä Nooan kaltaisia pioneereja, edelläkävijöitä, kokosydämisiä suunnan näyttäjiä. Olemme kutsuttu seisomaan vahvasti Jeesuksessa juuri tässä ajassa. Vaikka kaikki eivät kuuntele meitä, eivätkä ymmärrä jaettua sanomaa, eivätkä kaikki astu pelastuksen arkkiin, niin meidän tehtävämme on liikkua voimallisesti eteenpäin Jumalan Pyhän Hengen voimassa, näyttää suuntaa ja julistaa Jumalan tahtoa. Tämän ajan Nooat ymmärtävät Jumalan voiman merkityksen. Nyt ymmärretään, että kaiken me voimme Jeesuksessa, kun Hän meitä vahvistaa. Haluammeko olla suunnannäyttäjiä, historian kirjoittajia, kansan herättäjiä? KYLLÄ HALUAMME.

Niin kuin Nooan aikana, ihmiset ymmärsivät liian myöhään mitä Nooa teki ja mitä varten, niinpä he jäivät ulkopuolelle. Uskon, että Nooa oli puhunut, vastannut ihmetteleviin kysymyksiin, kertonut tekevänsä pelastavaa arkkia. Kukaan ei ottanut vastaan Nooa sanomaa. Nooa todennäköisesti saarnasi parannusta 120 vuotta.

NYT Jumala haluaa, että sisimpäsi vakuuttuu siitä, kuka olet (kutsuttu ja valittu) ja miksi elät juuri tässä ajassa. Nyt on aika nousta ja ottaa vastaan Pyhän Hengen antama rohkeus elää täysillä Jeesukselle. On erittäin tärkeää, että vietät aikaa läsnäolossa ja Jumalan Sanan kanssa, tulet vakuuttuneeksi kutsustasi ja Jumalan puheesta. Alat ymmärtämään mitä Hän puhuu. Luottamuksesi vahvistuu ja kasvaa. Pian huomaat, ettet enää voi olla paikoillaan tekemättä Jumalan tahtoa Pyhän Hengen innoittaessa sinua.  

OLET NYKYPÄIVÄN NOOA ja näytät rohkeasti tietä Jumalan suunnitelmille tämän kansan keskellä. Vaikka kuinka oudoilta ne saattavat maailman silmissä näyttää, ÄLÄ ANNA PERIKSI. NYT on aika suunnata eteenpäin kohti Jumalan lupauksia ja NÄHDÄ MUUTOS itsessä sekä ympärillämme. Jumala on uskollinen. NYT ON AIKA Suomessa nousta esiin nykypäivän Nooia!

Profetia 1.8.2022

Jumala haluaa antaa meille ilmestystä ja ymmärrystä Hänen ajastaan, ja Hänen ajoituksistaan. Jumalan on sitoutunut omaan ajan kiertokulkuunsa. Kun tutkimme Sanaa, huomaamme tiettyjen asioiden toistumisen aina tiettynä aikana. Jumala asetti meille ajan ja asetti meidät siihen, itse Hän on ajan ulkopuolella. Me haluamme olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Nyt Jumalaa avaa meille asioitaan ja me voimme ymmärtää Hänen suunnitelmiaan, kuinka voimme suunnata Hänen siunauksiinsa ja kuinka voimme välttää vihollisen asettamat karikkokohdat.

Tässä kuussa valvomme sydäntämme valvomalla mitä kuulemme ja kuuntelemme. Kohdistetaan kuuleminen Taivaallisen Isämme puheeseen ja Hänen rakkauteensa. On tärkeää miettiä, ketä kuuntelemme ja mitä ääntä uskomme. Tämä kuukausi voi olla huippukohta (läpimurron kohta) tai tämä voi olla alin kohta, riippuu siitä, mitä valitsemme ja ketä kuuntelemme.

NYT ON AIKA astua ahtaasta avaralle, valita kuunnella uskon ääntä ja saada ilmestys Jumalan rakkaudesta. Viime alttarikokoontumisessa 29.8.2022 näin mielessäni kuvan verenvuotoa sairastavasta naisesta (Mark.5:25-34). Ajatelkaa, kuinka uskontäyteinen ja rohkea tuo nainen oli. Hän ryntäsi väentungoksen läpi päättäväisesti: ”Kunhan vain saan koskettaa Jeesuksen vaatteita, niin tulen terveeksi.” Jeesus tunsi tuon kosketuksen, Hän tunsi, kuinka voimaa lähti Hänestä. Nainen oli kaikesta uskonvarmuudestaan huolimatta peloissaan ja vapisi. Jeesus lohdutti naista ja sanoi: ”Tyttäreni, uskosi on tehnyt sinut terveeksi.” Nainen parantui. Nyt on aika olla kuin tuo nainen, kuunnella rakkauteen sekoittunutta uskon ääntä. Olla päättäväinen oman asian kanssa. Jeesus on parantaja, eheyttäjä ja voimaannuttaja. Hän on läpimurron Jumala. Nyt viedään vaikea ja pitkäaikaisestikin meitä haastanut asia Jeesukselle. Ollaan kuin tuo nainen, määrätietoinen ja päättäväinen, että Jeesus on apumme. Nyt valitaan uskoa ja julistetaan hyvä raportti, niin kuin Joosua ja Kaaleb tekivät palattuaan Luvattua maata vakoilemasta. He tiesivät, että kun Jumala on meidän kanssamme, niin kukaan EI voi olla meitä vastaan. He tiesivät Jumalan hyvät suunnitelmat ja lupaukset. He uskoivat, niin kuin verenvuotoa sairastava nainenkin. NYT mekin luotamme Jumalaan ja määrätietoisesti julistamme Jumalan ratkaisua haastavaan asiaamme, ja Hän vastaa. AHTAASTA AVARALLE!

NYT ON AIKA ASTUA LUPAUKSIIN. Lähetettyään 12 vakoojaa Luvattuun maahan, Israelin kansa joutui valintatilanteeseen – MITÄ ÄÄNTÄ KUUNNELLAAN? 10 vakoojaa toi epäuskon raportin ja julistivat sitä. Joosua ja Kaaleb toivat Jumalan mielen mukaisen uskon raportin ja julistivat sitä. Mitä kansa kuunteli? Epäuskon ääntä, ja tämä piti sitten heidät 40 vuotta erämaassa. He maistoivat Luvatun maan hedelmää, mutta kieltäytyivät menemästä Luvattuun maahan. He kieltäytyivät sekoittamasta lupausta USKON kanssa. He tunnustivat: ”Vihollinen on liian suuri, me kuolemme.” Jumala oli tarkoittanut tuon päivän Kadish Barneassa Israelin kansan juhlan ja riemun hetkeksi, Hänen suunnitelmiensa mukaisesti, mutta päivästä tulikin ikävä kirouksen päivä. Tuo päivä on edelleenkin uskosta osattomille juutalaisille ikävien muistojen ja toistuvien tappioiden päivä. MUTTA, me valitsemme NYT kuunnella uskon ääntä ja sekoitetaan se Jumalan meille antamisen lupausten kanssa. Tästä kuusta tulee voitokas ja erittäin siunattu. Heprean kielessä on sana SHEMA, joka tarkoittaa: kuulla – ymmärtää – luottaa ja toimia. Kuuntelemme Jumalan ääntä ja Hän avaa ymmärrystämme. Luottamuksemme Häneen kasvaa ja toimimme yhdessä Pyhän hengen kanssa, niin kuin Hänen meitä ohjaa. LÄPIMURTO ON KÄSILLÄ, me muutumme ja tilanteet saavat kosketuksen Jumalan kirkkauden tuntemisesta. Kokoontumisessa 29.8 koin vahvasti Matt.11:12. NYT tempaamme Jumalan meille antamia lupauksia elämäämme. Muistutamme itseämme niistä. Suuntaamme niihin ja julistamme niitä. Jumala odottaa meidän aktiivisuuttamme ja uskon tahtoa. NYT haluaan, mitä Jumala on luvannut. Ollaan Sanan tekijöitä eikä vain sen kuulijoita (Jaak.1:22).

Kuullaan Jumalan puhetta päämäärätietoisemmin kuin aikaisemmin, sekoitetaan se uskoon ja pysytään ilmestyksessä, että olemme rakastettuja.

”Ole rauhassa edessäni ja tule kuulemaan minun, Taivaallisen Isäsi, ääntä. Se nousee kaikkien muiden meluavien äänien yläpuolelle. Minun lampaani tuntevat ääneni. Siis kuuntele Minua, Minun sanani ovat henki ja elämä. Usko Minuun ja seuraa Minua. Minä ohjaan ja kaitsen sinua uskollisesti sinun Luvattuun maahasi. Rakasta sinua suuresti.”

Profeetallinen kehotus 24.7.2022

KEHOTUKSEN SANA

Mark.5:35-43

Profeetallisessa illassa 15.7.2022, ALTTARI-kokoontumisessa näin Pyhän Hengen antaman kuvan, jossa henkilö makasi liikkumatta tasaisella alustalla, niin kuin lavetilla. Ensimmäinen ajatukseni oli, että henkilö on kuollut. Pyhä Henki avasi kuvaa lisää ja toi mieleeni Markuksen evankeliumin 5:35-43. Profeetallinen kehotus alkoi kasvaa ymmärrykseeni.

Jeesus on elämän antaja ja voi tehdä mitä vaan ja milloin vaan. Mikään ei Jumalalle on mahdotonta. Oletko jo luovuttamassa Suomen, yhteisösi tai sukulinjasi heräämisestä? Kuunteletko tai puhutko huonoja uutisia maamme tai elämäsi ylle? Ajatteletko, että Jeesuksen morsian on kuollut?

Raamatun kohdan kertomuksessa porukat luulivat tytön kuolleen. He hälisivät ja itkivät. Valittivat toivotonta kohtaloa. Niin tänäkin päivänä saatat ajatella palavien ihmisten hengellisesti kuolleen, eikä maallemme enää anneta profeetallista suuntaa eikä kansa edes kuuntele profeetallista toivon julistusta. Ihmisiä on penseässä ja toivon menettäneessä tilassa. Jotkut ovat vetäytyneet ikään kuin nukkumaan, ja se näyttää kuolleelta tilalta.

Edellisessä kertomuksessa Jeesus ajoi ilkkuvat ihmiset pois ja meni läheisimpien kanssa kohtaamaan tyttöä. Niin tänäkin päivänä Jeesus erottelee itselleen jäännöstä, joka on tosissaan ja kokosydäminen. Jeesus haluaa tänäkin päivänä sanoa: ”Älä pelkää, usko ainoastaan!”

Jeesus meni kohtaamaan tytärtä, joka näytti kuolleelta. Hän tarttui tytön käteen ja sanoi: ”Tyttö, minä sanon sinulle, nouse!” Tyttö, iältään kaksitoistavuotias, nousi heti kävelemään. Porukka oli kovin hämmästyksissään. Ensimmäiseksi Jeesus käski antaa tytölle ruokaa.

Liian moni kutsuttu Jumalan ystävä on vetäytynyt palavuudestaan ja sanoo tyytyvänsä ainoastaan perususkoon, mutta on jättänyt henkilökohtaisen kutsunsa ja unohtanut intohimonsa Jeesusta kohtaan. Tyttö oli kaksitoistavuotias. Numero 12 on apostolisen järjestyksen numero. NYT on aika kutsua uinahtaneet Jeesuksen omat hereille. NYT on otollinen aika, rhema -hetki nousta palavuuteen ja kohtaamaan Jeesus. Kohtaamaan Hänen intohimoinen rakkautensa. Yksi Jeesuksen kohtaaminen, ja koko elämä muuttuu. Jos tunnet lähelläsi tällaisia uinahtaneita Jeesuksen ystäviä, kutsu rukouksessa julistaen heitä heräämään, nimeltä mainiten. NYT on apostolisen järjestyksen aika. Jokainen on tärkeä.

Näin Hengessä kuinka Isä on antanut enkeleilleen käskyn näistä pois vetäytyneistä Jumalan palvelijoista. Näin kuinka kaksi enkeliä soittivat pieniä kelloja jokaisen nukahtaneen korvan juuressa. Tämä on kutsu kohtaamaan Jumalan voimallisella tavalla. Jumalan uusi ajanjakso on alkamassa ja nyt on rhema -hetki kutsua Jeesuksen seuraajia hereille, valvomaan ja olemaan ”ei ainoastaan Sanan kuulijoita, vaan Sanan tekijöitä.” Suurempi kirkkauden ymmärtäminen on lähellä.